Sokaklambasi kleopatranizzz Ben boyle insanlarin var oldugunun farkindayim da karsilarina es olarak masum hicbiseyden habersiz insanlar ciktigi zaman uzuluyorum. Kizin hayatinin icine sicti. Ayrica benim de uykum kacti 🚬
Eskobar merymi ya şimdi düşündüm @Sokaklambasi nın dediği gibi soğukkanlı olamayabilirsin neyle karşılaşacağını bilmiyorsun birden ilerleme. şüphelenmişsin ve bundan sonra daha çok dikkat et pürdikkat onu izle yavaş yavaş harekete geçersin ve kesinlikle not al sana iftiralar atabilir Ay çok hassas bir konu biz öyle dan diye söyleyiverdik
Fatgi_ Sokaklambasi gerçekten öyle. Çok zor bir durum yaaa 😕 bu tarz erkeklerin hepsini toplayıp kısırlaştırmak gerek diye düşünüyorum bazen…sigarada kahvesiz gitmezz şimdi boşuna olduk uykumuzdan…
Sokaklambasi kleopatranizzz Uzun zaman once bi arkadas daha yazmisti. Onun kocasi da karisiyla iliski yasarken oz annesini hayal ediyomus. Tepki gosterdiginde susmus ama bu defa kadini baska erkeklerle hayal etmeye baslamis. Kiz bosanmasin diye turlu fiziksel psikolojik iskenceler yapiyomus. Ben bunu okudugumda cok uzun sure etkisinden cikamamistim.
meleksen1 Sokaklambasi oha ya kanım dondu suan bunu okurken. Bu nasıl bir iğrençliktir nasıl insanlar var böyle pis sapıklar Allahım çocuklarımızı uzak tutsun böylelerinden
Senanur-35 Kızlar böyle şeyler çok var biliyor musunuz? Katarsiste izlemiştim sex işçiliği yapan bir erkek vardı anne ve kızına birlikte yapmıştı mesela. Bundan daha kötü şeyler de söyleyenler vardı
Fatgi_ Senanur-35 ya bundan daha kötü ne olabilir ki diyorumm ama her defasında bir fazlası geliyor valla demicem neyse
Sokaklambasi Senanur-35 biliyorum malesef ben cok arastiririm boyle carpik iliskileri psikolojik nedenlerini vs
Sokaklambasi Medusa @Ylmzesra kullanici adi bu. Postun ismi de Heba olmuş hayatım dı. Cok uzun suredir girmiyo foruma. Ara ara girip bakiyorum cok merak ediyorum. Umarim kurtulmustur.