Kızlar Microblading yaptırmak istiyorum bildiğiniz güvenilir bi yer var mı? İstanbul Avrupa yakasında şimdiden teşekkürler🌺
Kaş
kleopatranizzz viyanadan önerebilirim anca🤣
Moonlight_ kız oralara nasıl gideem djjfjfj
kleopatranizzz zengin olsam özel ucakla aldirirdim seni 🤣🤣
Moonlight_ ahhahah hayaller ve hayatlar fjfjfjfj
kleopatranizzz hayallerde olmasaydiiii 😅
Moonlight_ ahh keskeee🤣🤣
kleopatranizzz yarın gidiyorum yenisbosnada bi yere memnun kalırsam söylerim sizede ☺️
maalesefxx ayy hadi inşallah memnun kalırsın canım insta adresi var mı ücret ne kadar?
kleopatranizzz normalde 1800 tl biz iki kişi gidicez 1200 tl kampanyalı fiyat olucak ☺️zbnailstüdyo hesapları
maalesefxx hadi bakalım umarım istediğin gibi olur
kleopatranizzz hem micro hem pudralama yaptıran biri olarak size tavsiyem eğer kaşınız gür ama boşluklar varsa micro eğer şekilsiz seyrek bi kaşınız varsa pudralama işlemi yaptırın size ufak bir tavsiye ☺️
dbk50 şekilsiz ve seyrek maalesef pudralama mi daha iyi olur dersiniz
kleopatranizzz kesinlikle pudralama ben micro yaptırdım micronun amacı dolgun kaşların seyrek olan yerlerini daha belirgin hale getirmek pudralama tam tersi micro pudralama kadar kalıcı olmuyor bir de malesef
dbk50 çok teşekkür ederim gerçekten
kleopatranizzz Başlıktaki Kaş’ı okuyunca aklıma sadece Antalya/Kaş gelmesi 😂 Sanırım tatile ihtiyacım var.
kizilciksurubu yaa hahahah 🤣🤣 bence Peridece güzel bir tatile ihtiyacımiz var fkjfj