Thecansu Kızlar önyargılarınız var mı? Varsa anlatın kimse kimseyi linç etmeyecek. Benim mesela sigara kullananlara karşı ön yargım var İnsan kendini niye bilerekten zehirler ki🥲
BlackMamba_ Thecansu Ben çok ön yargılı bir insanım sonra pişman olurum ama akıllanmam😂 Sigara içiyorum keyif alıyorum zehirlenmekten 🤪
Gittibimilyarlikmobilya Thecansu Yok pek ön yargım belki de yaşımdan veya yaşadığımdan dolayı. İnsanın dış görünüşüne karşı hele hiç ön yargı oluşturmam
superisi_ Thecansu Benim için ilk izlenim çok önemlidir. Bişey hissedersem ön yargılı oluyorum. Ama tanımaya çalışıp ön yargılarımın doğruluğuna bakıyorum . Yargılamam hemen yani.
MedavikPastam Thecansu Ya nedense kız çocuklarına karşı ön yargım var. Bana çok şımarık yaramaz geliyorlar🤭😃
Ashley MedavikPastam çiçeeem kız çocuklarının ne suçu var onu yetiştiren anne babaya aile büyüklerine bakmak lazım. Her şeyi onlardan görerek öğreniyor.
lanjalee Thecansu bi söz okumuştum kimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir diye . Tanımak lazım yani bu yüzden insanlara karşı ön yargım yok kendi izlenimlerime göre bi davranış şekli belirlerim
BlackMamba_ MedavikPastam Çoçuk bu yaramazlık yapacak tabiki şuan seninki küçük 1 yaşına gelince dur demekten. Yorulacaksın erkek bebekte kız Bebekte aynı hani derler ya erkek daha akılı kız yaramaz veya erkek yaramaz kız akılı yalan inanma 😂hepsi aynı
Cicekliperde Thecansu ben herkesi olduğu gibi kabullendim. Kafam aşırı rahat. Bunu yaptığımda ön yargılarımdan da arındım 😊
Deletedmom_18 Cicekliperde Çok güzel bir video izledim,herkesi olduğu gibi kabul edelim diyoruz da ‘o kişi olmuş mu ki’ 😂
belladonna Medusa Ahahahaha Hangi eşyaya karşı ön yargılıysam şu anda hepsi benimle aynı evde yaşıyor 😅
Ecivicivokke Thecansu ön yargı değil de sanki insan tanıma var daha çok ve kolay kolay da yanilmiyorum gibi