Deleted_15 Medusa ben gel sen düş yerin kucağına 🫣 yerin kulağı var derlermiş başka şeyler de deneyimlemis olduk ahaha
kleopatranizzz Medusa 1.kesinlikle yanında olurum hiç düzelmeyecek bile olsa bırakmam.♥️ Yok Kız ben ikisini de gözümde canlandırdım da ikisinin de Oluru yokk ahahahha
Afrodit Medusa terlikle git sen şimdi naneyi yemedin mi 😄 kocama bu soruyu sordum tabiki seni göndermezdim dedi ben de aynı cevabı verdim dedim çok şükür tek parçayım😄
Medusa Afrodit Ay harbiden sordun mu hahahahhshshdjd Adam dumur olmuştur şimdi anlayınca cevap verir sana😂😂
Afrodit kleopatranizzz böyle birşeyler geveledim bebek bağırıyordu allahtan 😄 garibim soda getirmiş içeyim diye hahha
Moonlight_ Medusa Kocamin herzaman yanindayim bi caresini buluruz elbet 😜 Anal 😵💫🤣 Birini secmek zorundaysam esimi yollarim dha sonrasinda iki secenek var bas hatun olurum yada bosaniriz ahahahhahahah saka maka düsüncesi bile kötü ya paylasamam onu ben😱
kleopatranizzz Medusa kız ben başkasıyla yapamam kocamı da ölsem yolayamam🤣🤣 neyse kocamı yollayayım o kabilenin başında olurum hiç kimseyi yaklaştırmam jgjgjgjgj