allah için şu beyaz çamaşırların bembeyaz olması için ne yapıyosunuz. Bizim burda sular da kireçli ondan mı oluyo bilemiyorum grileşti iyice çamaşır suyuna basınca da yıpranır diye yapmak istemiyorum öneriiii plsssss

020418 deterjana ek olarak bir kaşık çamaşır sodası veya temizlik karbonatı ekliyorum. Çok solmuş rengi değişmiş beyazlar var ise my rabbit leke çıkarıcı toz kullanıyorum. Bir kovaya 1 ölçek leke çıkarıcı, 2 litre kaynar su ekleyip yarım saat beklettikten sonra makineye atıyorum karbeyaz çıkıyor. Başka markaların toz leke çıkarıcılarını da kullanabilirsiniz memnun olan varsa. Ben sıvı leke çıkarıcılardan memnun kalmadım.

020418 tursil beyazları çok güzel yıkar birde makinenin suyuna ek tekrar su ekleyin ben öyle yıkıyorum lekeleri daha kolay çıkıyor

020418 rez. aldım bekliyorum 😁 bir de beyaz gömlekte ter lekesini çözen varsa mükemmel. Evlendiğimden beri neler denemedim. Eldiven takıp çamaşır suyuyla mı çitilemedim. Leke çıkarıcı ile bekletip kaynar suya mı basmadım neler neler ya

020418
      Deterjan+çamaşır sodası kullanıyorum. Yetiyor. Makina su alırken ilave su ekliyorum bence etkisi çok oluyor.
      Birde ara ara leke çıkarıcıda 1-2 saat bekletip daha sonra makinaya atıyorum onun da etkisi güzel oluyor.

020418 bende deterjana ek olarak çamaşır sodası kullanıyorum. Ve çok az da deterjan gözüne çamaşır suyu döküyorum. Durulama yaparken bir kola şişesi kadar su ekliyorum. Bembeyaz çıkıyorlar. Ayda bir defa eşimin atletleri sararıyor diye makineye atmadan önce 1 saat çamasır suyunda bekletiyorum. Lekeli kıyafetlerin üzerine leke çıkarıcı sıkıp elimle çitileyip öyle makineye atıyorum. Beyaz iç çamasırı ve beyaz corapları beyaz sabunla çitileyip öyle makineye atıyorum. Hep bembeyaz çıkıyor makineden 😊😁

020418 ön yıkamada birkaç damla beyaz domestos ile yıkattıktan sonra uzun programda 40 derece kaliteli bir deterjan kullanın en son çift durulama yaptırın mis gibi çıkar🧼

020418 makine suyunu çektikten sonra çamaşır yoğunluğuna göre büyük sıvı deterjanı şişesiyle 1 veya 2 şişe su ekliyorum