İyi geceler kızlar 🌸💕🌸
Daha önce genital bölgeye Alex lazer yaptırdım o zamanda yumuşak yerde olduğu için çıkaramadıgim bir batık vardı lazerle geçmişti, şimdi bacaklarıma buz lazere gidiyorum alexe dayanamadığım için ama batik yapıyor sanki 2 kez gittim çok geç sürüyor çıkması çıkıyor da evet ama batık da var bu normal mi gidenler var mı?

kizsidikaa ben bacağıma lazer yaptiriyordum batik çok azaldı ama artık makine görmemeye başladı her gittiğim yer görmez bu rengi dedi ondan sonra batik oluştu tekrar. Ben usudugum için genelde tayt giyiyorum içime bundan kaynaklı oluyor genellikle kışın. Batik engellemek için glikolik asit ve salisilik asitli tonik sürüyorum kabak lifi yapıyorum ve nemlendiriyorum bunlari düzenli yapinca etkisi olmuyor değil ama lazer kadar etkisi yok. Nemlendirmek de çok önemli ureli bi krem alırsanız yumuşak yapar. Çözülür o topak görüntü

gshande kışın bende hep tayt giyerim o etkilemiş olabilir deneyeceğim dediklerinizi ama lazer devam ederken bir sıkıntı olmaz dimi

Aksine batık geçiriyor. Benimde bacak koltukları genital batıklıydı bi tane bile kalmadı

semceyka öncesinde jilet yapılıyor ya ondan mi batık oldu dedim yoksa genitalde Alex makinede batiktan değişik biseydi gitmişti buz lazerde farklı mı diye merak ettim

kizsidikaa bacağınızı nemlendirip banyoda batık için kese denedinizmi kese batıklara kıl dönmesine ve cilt bariyerine iyi geliyor

gshande merhaba, lazerden sonra hangi marka nemlendirici kullaniyordunuz acaba? E vitamini icermesin demislerdi bana hala almadim krem oneri istesem ??

nevbhr elimin altında hangi nemlendirici varsa onu kullanıyorum bacaklarım için isana ureli nemlendiricisini kullandım hep. E vitamini kil yapar gibi yanılgı malesef var onceden herkes öyle biliyordu ama bunun üzerine Bi çalışma yapılmamış net bi sey yok diye hatırlıyorum. Yani doğru bilinen şehir efsanesi 😀

gshande evet oyle dendi banada bende kullanmadim ki elimin altinde bepanthol var yogun nemlendirici olan var duruyo bos bos 🤣
              Sizin dediginize de bakcam cok tesekkurler☺️☺️☺️

nevbhr bepanthol de kullanabilirsiniz cildinize uygunsa yeni bi sey almanıza gerek yok

gshande aa super o zaman onu bitirince sizin dediginize bakayim tesekkurler ☺️🙏