Günaydın hanımlar 🌸 Akşama bulduktan tavuk göğsü çıkardım . Değişik bir tarif denemek istiyorum ama hiç denemediği şeyleri de emin olamıyorum nasıl olur diye size sormak istedim denediğiniz çok güzel olan bi tavuk tarifiniz varmıdır? Rica etsem paylaşırmısımnız ..
Tavuklu tarifler
yavuzzzzzz
Ben bu ara çıtır tavuk yapıyorum 😅
belladonna fikriniz için teşekkür ederim ☺️ geçen gün yaptım çıtır tavuk harika oldu gerçekten eşim bayıldı kfc kezzetindeydi. Şimdi böyle daha farklı bişey mesela maklube tarzı hiç denemediği bişey istiyorum ama cesaretim de yok 😅
yavuzzzzzz şimdi foruma girmeden nefis yemek tarifleri tavuk tariflerine bakındım ben de dün göğüs aldırdım eşime ne yapsam diye düşünüyorum 😀 biz de çıtır tavuk bir de kremalı tavuk seviyoruz mantarım olsaydı mantarlı sote yapardım.
Gokkusagim bende YouTubeda dolanıyorum kaç dkdır ama bulamadım ne yapsam diye .. size afiyet olsun krema yok evde olsaydı bende tavuklu makarna yapardım . Ama sanırım maklube deneyeceğim harika gözüküyor çünkü 🫠
Tavuklu çökertme
Tavuk fajita
Tavuk fileto yapabilirsiniz.
Gokkusagim ay benim menu de o heralde biraz ince ince dograr baharatlayip kizartirim 🙃😂
superisi_ hemen bakayım tariflerine teşekkür ederim 🤗
yavuzzzzzz rica ederim canım🥰
yavuzzzzzz
Ayyy maklubeee bende çok severim ama kendim hiç yapmadım. Tavuk bohça da yapabilirsiniz
belladonna bende denemek istiyorum çok zor gözükmüyor aslında ama tavuk bohçaya da bakayım internetten dediklerinizi de başka bir gün deneyeceğim mutlaka hanımlar 🥰
yavuzzzzzz tantuni geldi aklıma🙋♀️ben tavuk gögsünü başka türlü sevemiyorum . Yada makarna yapıyorum kremalı
yavuzzzzzz Zor değil de biraz uğraştırıcı annemin klasik tatil yemeğidir 😅
Esmerkiz tantuni de düşündüm ama lavaşım kalmamış 🥲
Denedim kızlar harika oldu 🤩
yavuzzzzzz Nermin yazılıtaş’ın tavuk göğüslü mantarlı kremalı yemek tarifi var çok güzel oluyor bir dahakine onu dene istersen.
momkimom tamamdır bende takip ediyorum Nermin hanımı . Deneyeceğim en kısa zamanda
yavuzzzzzz ben eltimgile yapmıştım çok beğenmişlerdi😀 onu yapınca birde patates püresi yapıyorum elit hissettiriyor 🤭
yavuzzzzzz afiyet olsun ben hastaneye gittim geldim yapamadım
yavuzzzzzz Maklube unideyken yerdik ama eşimin tarzı değil yemez kesin yoksa ben çok severim aynı tepside salata yoğurt