Merhaba arkadaslsr su an fikirlerinize ihtiyacim var ankara konya istanbul ya da antalya da bildiginiz ya da gittiginiz bir tup bebek merkezi var mi hangisini onerirsiniz

Milena32- canım arkadaşım 3 senedir evli, evliliğinin 2. Senesinde doktor mfk ya muayene oldu o da kendi ilaçlarını verdi, kullandılar ve arkadaşım hamile kaldı. Ama sonrasında bebeğini kaybetti 9 haftalıkken. Yanlış anlama seni etkilemek istemiyorum sadece işe yaradığını söylemek için yazdım. Sonrasında bahçeci tüp bebek merkezine gittiler ve ilk aşılamada hamile kaldı. Şu an ikizlerine hamile. Orayı ve mfk hocayı bi araştır istersen. Allah isteyen herkese nasip etsin, hiçbir annenin babanın kucağını boş bırakmasın inşallah 💙🙏

dnz23 Bende 2.5 yıllık evliyim doğal yoldan olmayınca araştırma sürecine girdim Antalya tüp bebek merkezi de bi arkadaşım önerdi hiç bilgim olmadığı için şu an araştırma sürecindeyim

Milena32- bu arada bunlar Ankara’da söylemeyi unutmuşum, en hayırlı zamanda dualarınız kabul olsun 🙏

dnz23 şimdi bayağı baktım profiline herkes memnun ben şu an yurtdışındayım o yüzden gidip gelme sıkıntılı gelmişken faydasını göreyim istiyorum şu an Tr de olsam Ankara’ya yakınım randevu alır giderim sorun olmazdı

Milena32- anladım, yakında geleceksiniz herhalde ondan mı araştırma içerisindesin

dnz23 34 yaşında olacağım bir ay sonr a artık geç kalınmasını istiyorum gelmek zorundayım

Milena32- arkadaşım 36 eşi 38 yaşında hiçbir şey için geç değil Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah moralinizi yüksek tutun 🙏

Eskobar burda ki surec cok farkli ne dogru duzgun randevu alabiliyorsyn aldigindnsn da memnun olmuyorsun saglik sistemi turkiye gibi degil

Milena32- İstanbul Anadolu Yakasında Hisar Hospital Intercontinental Dr Meryem Kürek Eken ile ilk denemede başarılı olduk çok şükür Kızım 1 yaşında 🙏

Milena32- instada profesör doktor gökalp öner var sanırım kayserideydi ben o dönemde kendi doktoruma soramadıklarımı ona sormuştum onu takip ediyordum haftasonu bütün mesajlara cevap veriyor bi bak profiline

Milena32- yazdığın şehirlerden farklı olarak çok iyi doktor diye Aydın merkezde duymuştum ama isim olarak bilmiyorum doktoru, belki araştırmak istersin Aydın’dan

Milena32- yok ben almanyada yaptırdım ikiz gebelik sperm düşüklüğü 3 embriyomuz oldu beş taneydi ikisi beşinci güne dayanamadı şimdi dondurulmuş bi tanecik yavrumuz bizi bekliyor😂