Milena32- bu arada bunlar Ankara’da söylemeyi unutmuşum, en hayırlı zamanda dualarınız kabul olsun 🙏

dnz23 şimdi bayağı baktım profiline herkes memnun ben şu an yurtdışındayım o yüzden gidip gelme sıkıntılı gelmişken faydasını göreyim istiyorum şu an Tr de olsam Ankara’ya yakınım randevu alır giderim sorun olmazdı

Milena32- anladım, yakında geleceksiniz herhalde ondan mı araştırma içerisindesin

dnz23 34 yaşında olacağım bir ay sonr a artık geç kalınmasını istiyorum gelmek zorundayım

Milena32- arkadaşım 36 eşi 38 yaşında hiçbir şey için geç değil Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah moralinizi yüksek tutun 🙏

Eskobar burda ki surec cok farkli ne dogru duzgun randevu alabiliyorsyn aldigindnsn da memnun olmuyorsun saglik sistemi turkiye gibi degil

Milena32- İstanbul Anadolu Yakasında Hisar Hospital Intercontinental Dr Meryem Kürek Eken ile ilk denemede başarılı olduk çok şükür Kızım 1 yaşında 🙏

Milena32- instada profesör doktor gökalp öner var sanırım kayserideydi ben o dönemde kendi doktoruma soramadıklarımı ona sormuştum onu takip ediyordum haftasonu bütün mesajlara cevap veriyor bi bak profiline

Milena32- yazdığın şehirlerden farklı olarak çok iyi doktor diye Aydın merkezde duymuştum ama isim olarak bilmiyorum doktoru, belki araştırmak istersin Aydın’dan

Milena32- yok ben almanyada yaptırdım ikiz gebelik sperm düşüklüğü 3 embriyomuz oldu beş taneydi ikisi beşinci güne dayanamadı şimdi dondurulmuş bi tanecik yavrumuz bizi bekliyor😂

Milena32- sadece söylediğim doktoru soru sormak için bulmuştum ama çok olumlu yanıt alan var