buzdankalpler hajajajaj eşimden sır saklamam. Onun da benden saklamadığına inanmak istiyorum 😁 inşallah benden sakladığı bir şey yoktur. Oyun oynayarak kazandığım paradan geçmişte beni yıpratan şeylere kadar bilir
Moonlight_ Senanur-35 @hajajajaj Evet bencede bisey söylememek ama bazen onunla bulustugunda falan arkasindan is ceviriyormusum gibi his ediyorum nedense kendimi onun yerine koyuyorum falan 😐
Senanur-35 Moonlight_ haklısın zor bir durum ama eşin zaten şu an öğrenirse sana güveni azalabilir. Kolay bir durum değil onun açısından 😊
Moonlight_ Senanur-35 ben susup oturayim en iyisi iki tane oglusum var basima is almiyim sir olarak devam gitsin
HurremSultan Senanur-35 senin ikinci evliliğinin mii bilmiyordum kizz 🤭🤭 Allah iyiki karşına eşini cikarmis boşver aglasin Dursun o düşünme bile bak ne güzel iki yawruku mutlu bir yuvan var🥰🥰
Senanur-35 HurremSultan yok kız ne düşüncem ruh hastasını. Elhamdülillah annemin duası başımdaymış da kurtuldum yoksa ben kesin ruh hastalıkları hastanesindeydim şuan.
Usnac95 Usnac95 @HurremSultan canım yorumları kim siliyor biliyor musun. Şunun silinmesini istiyorum da
Avakadobuu Zamansiz_ ayyy evet bu rouge kadın gibi benimle konuştu sonra isim de değiştirince anladım tabi