Aslında sır denemez, çünkü eşim detaylarını bilmek istememişti. Eşimle tanışmadan önce bir başkası ile nişanlıydım, ama ailem ayrılmak üzereydi. Ailem ayrılınca, daha fazla benimle birlikte bir hayatı paylaşmak istemediğini söyledi. Sanki ayrılmak dünyanın sonuymuş gibi. Bende hayatımda bana değer veren, önemseyen birinin olması gerektiğini düşündüm ve yolumuzu ayırdık. Zaten kendisi askerden sonra değişmişti, bana karşı daha soğuktu. İki yıl sonra eşimle tanıştım ve daha önce ki attığım nişanı söyledim. Kendisi ise sadece ayrılma sebebimizi sordu ve ona bu sebep o kadar saçma gelmişti ki, şok oldu diyebilirim😁asla isim olarak, nerede yaşadığını, nereli olduğunu sormadı bana. Ve anlatmamı istemedi. Sadece sebepi sordu. Babam ilk nişanında, kızım sen çık seviyorsun ama mutlu olamıcaksın bu çocukla demişti. Eşimi tanıdığında ise, bir oğlum var artık demişti. Bazen aileler hissediyor.olmaması daha iyi olmuş, şükür eşimle gerçekten mutluyum. Bu arada yaklaşık bir yıl önce eski nişanlıma dair bir şey öğrendim. Ailesi ayrılmış onunda ve memleketine gitmiş,orada evlenmiş. Dilerim hep mutlu olur.
Ben mutlu olduğum için, onun da mutlu olmasını isterim. Ama ailem ayrıldığında gerçekten beni çok üzmüştü, ailemin ayrılması onun için bahaneydi diyebilirim.