Kimin duası kabul olur bilinmez.
Bazı sıkıntılar var,iki gündür foruma giremiyorum ve muhtemelen bir süre giremeyeceğim.
Sizden ricam bana dua etmeniz.
Teşekkür ederim 🧡

sayee RABBİM ne sıkıntınız varsa gidersin tez vakitte selamete erdirsin ALLAH ım

sayee yaa neyin var 😟🥺 rabbim kolaylastirsin insallah allah buyuk bazen sikinti olarak karsimiza cikan seyler ne kadar guclu oldugumuzu gosterir guclu kal🌺

sayee rabbim sıkıntılarınızı zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşaallah 🤲🏻

sayee Duağlarım seninle❤️ rabbim ne sıkıntın varsa gidersin inşallah💐

sayee

Gönlünden geçenler ömrüne hayırlı kılınsın ❤️ Rabbim sıkıntılarından kurtarsın inşallah canım 🙏

sayee inşallah bir an önce toparlanıp gelirsin 💙 Allah tüm sıkıntılarına derman olsun, dualarımız seninle 💪

sayee Rabbim sıkıntılarını hayırlısıyla ferahlığa kavuştursun. Buradan tanıdığım kadarıyla çok sevdim seni. Çabucak dön🌸😊

sayee Rabbim daralan yüreğine inşirah ferahlığı versin. Nerde bir sıkıntınız varsa biran önce giderilir.🤲

sayee Rabbim gönlüne inşirah ferahlığı versin,sıkıntılarında tez zamanda kurtulasın inşaAllah 🫶🤲🤲

Sıkıntılarından kurtulup feraha kavuşursun bir an evvel inşallah 🥰

sayee rabbim sIkintilarini tez vakitte feraha erdirsin hakkinde en hayirlisi neyse o olsun insallah canim 🙏🏻🌸

sayee rabbim gönlüne ferahlık versin sıkıntın herneyse rabbim iyi etsin inşallah aydınlığına çıkarsın seni bekliyoruz 🫶🏻💐

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim 🧡

sayee bi doğrulayım duzelecem insallah🥀iyiyim🌺