Afrodit HurremSultan Allah size bağışladı çok şükür bir daha böyle birşey olmasın inşallah hep iyi olsunlar ❤️🙏🏻
belladonna HurremSultan Daha kaza yeni aşkım. Gönül isterdi ki olmasa iyi olurdu ama olmuş. Rabbim beterinden korumuş. Şimdi olay daha taze. Annen haklı olarak konuşamıyordur. Dualarım yine kardeşinle 😊
HurremSultan belladonna evet konuşamıyor aslında anlatır ama kardeşim yanında ya etkilenir 🥺 inşallah hemencecik geçer bu günler🤍
Etipetito HurremSultan Ahh canım nasıl mutlu oldum bir bilsen kendi kardeşimmiş gibi sevindim benim de kardeşim elektrik çarpması sonucu 7 kere kalbi durdu ölümden döndü daha yeni yeni toparlanıyor Rabbim cumanın yüzü suyu hürmetine şifalar versin inşallah🤲😔
Kekillikamisci HurremSultan çok sevindim Hürrem bı sadaka verin lütfen . YuUde inşallah hemen toparlar ❤️
HurremSultan Kekillikamisci vericez canım benim eşim heo küçük kucum veriyor annemler de kan akıtır insallah
Moonlight_ HurremSultan ayy nasil sevindiiim bilemezsiiin 🫶🏼 cok sükür canim 🙏🏻 gecer canim gecer artik herseyin bir caresi var 🌸 allah bir daha yasatmasin insallah 🧿
HurremSultan Moonlight_ inşallah canım benim bende çok sevindim valla 🤍🤲🏻✨ inşallah geçer güzel gunler görsün yawrum