HurremSultan Dün kaza yapmış yüzü paramparça şuanda ameliyatta ismi Ahmet ismi ile dua edermisiniz ona lütfen 😔🤲
kleopatranizzz HurremSultan ayyy cok üzüldüm ya rabbim sağ salim ameliyattan çıkıp eski sağlığına kavuşmasını nasip etsin 🤲😔
Deleted33 HurremSultan Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah sağ selâmet çıksın ameliyattan çok üzüldüm.Kalbinizi gönlünüzü ferah tutun sabırlar diliyorum 🤲 Kardeşin dualarımda olacak.
belladonna HurremSultan Çok geçmiş olsun Hürrem’im 💐 Rabbim Şafi ismi ile şifa versin inşallah 🙏🏻 Kalbini ferah tutmaya çalış, Allah’ın izniyle kardeşin sağlığına kavuşur 😊
lanjalee HurremSultan çok geçmiş olsun Rabbim size bağışlamış çok şükür canım benim bu konuda tıp çok gelişti yüzü için en iyisini yaparlar inşallah dualarım kardeşinle 🤲🌺
HurremSultan kleopatranizzz canıni kurtardı evet riski yok ama yüzü çok kötü daha çok küçük 😔 17 yaşında 😔😔
HurremSultan Deleted33 çok teşekkür ediyorum ✨🤲 ya hayatı tehlikesi yokmus ama yüzü mahfolmus annem bakamıyorum diyor😔 babamı da atmışlar dışarı tek kaldı annem
Deleted33 HurremSultan daha yaşı çok gençmiş bu onun için avantaj olacaktır.Anne ve babacığın çok zor durumdalardır eminim tez vakitte geçsin gitsin inşallah 🤲
rebullavanda HurremSultan çok geçmiş olsun canım benim. Dayımda hareket eden tırın üstünden düşmüştü onun yüzüde paramparçaydı ama kopan yer yoksa düzelir demişti doktor ilk 2 ay her gün pansuman ve kremleri vardı şimdi hiç bişey olmamış gibi içini ferah tut Allah şifasını versin inşallah 🙏
HurremSultan belladonna inssallah canım benim ya🤲🥺 birde uzak gidemiyirum göremiyorum o da çok zor ya
superisi_ HurremSultan Yaaa Hürrem cok üzüldüm 🥲 Allah kimseyi saglıgıyla imtihan etmesin 🥲 sifa versin Rabbim 🙏
HurremSultan TombulHatun çok saol kanka valla gece gece öyle.gorunce bacaklarıma ağrılar girdi sabaha kadar stresten uyuyamadım🥺🥺🥺
eflalle HurremSultan rabbim ya Şafi ismiyle şifa versin inşallah. Yaşı küçük inşallah düzelir yüzü de hepsi geçer
Yasak_elma HurremSultan Allahım yanında olsun kardeşinin,acil şifa versin inşallah🤲Şuan hayati durumu nasıl kuzum iyidir inşallah
Moonlight_ HurremSultan cok gecmis olsun allah acil sifa versin insallah canim🙏🏻 simdi durumu nasil peki?
HurremSultan Moonlight_ çıkmış ameliyattan canım dikmişler yüzünü hep. Kolu sargida hem kırık hem çıkık varmış göğsümde birşey var dedi annem.ama bilmiyor ne olduğunu bekliyoruz iste
bitterdelisi24 HurremSultan çok geçmiş olsun :((((( allah yardım etsin sevdiklerine bağışlasın inşallah :(
HurremSultan bitterdelisi24 amin canım benim. Yaşı küçük ya insan daha da üzülüyor daha gecliginin baharı inşallah iz klamaz ha