periperi38 bende 3 aylık iğne vurunuyorum 14 aylık oğlum var
Kayserilisiniz sanirimmm
Sezeryan, korunma, ovulasyon lütfen cvplarmısınız🙏😕
gokcegokce 3 aylık iğne dediğiniz nedir. 2 aylık oğlum var bizde korkuyoruz o konuda bi bebek için daha asla hazır değiliz de😅
Lvnsln korunma iğnesi 3 ayda bir vurunmak lazım doğumdan beri öyle konuruyoruz tek kötü yanı adet olmuyosun
gokcegokce eee adet olmak için söktürücümü kullanıyorsun peki nasıl oluyor adet olmamakta aşırı rahatsız ediyor şişkinlik vs. Peki bu iğne kesin koruyor mu ki
Lvnsln emzirdigim için kullanmadım birşey aşırı bir sisikinlik yapmadı bende açıkçası 1 yıldır bu şekilde korunuyoruz sorun yaşamadık şükür
gokcegokce anladım bilgi için çok teşekkürler 🥰🫶
naasa çoğu kişi 6 ay süt korur diyor ama öyle bişey yok canım tabiki nasip ama önlem almak lazım. Sipral olduğu halde bile hamile olan bı çok kişi gördüm o yüzden geri çekilme yöntemi bir korunma yöntemi değil malesef. Biz prezervatif ile 4 senedir korunuyoruz oda bı korunma yöntemi değil tabiki biz şuan korunmayı bıraktık bebek istiyoruz 6 aydır falan ama olmuyor nasip tabiki. 40 çıktıktan sonra ilişki olabilir kanaman bittiyse özellikle kendini iyi hissediyorsan. 🤗
1prensesannesi 40 çıktı ve Ben real oldum😂🤦♀️ bekle belke gelsin böyle olsun, bilmiyorum ya kocama prezervetiv kullan dedim, kocam prezervativ kullanmak istemiyor, o yüzden bana da ikinci defa birlikte olalım söylemedi 😂🤦♀️
alyakusum01 40 çıktı regl oldum😂🤦♀️ başqa korunma nasl yapa bilirik? Prezervativ kocam sevməz