Kizlar var mi bu gece biseylerrrrrr😁😁 bizim vardı da hayaller suya düştü adetim bitti sanıp banyomu yapmıştım lakin az önce küçük bir kan gelmiş bu gece de yattı planlar siz ne alemdesinizzz😂🎈

Htcddl okurken ben mi yazdım acaba diye düşündüm 😂😂Bende aynen duş aldım birkaç saat geçti bir baktım leke geldi :) yani bu gece de yattı bizim de

Htcddl bende bu günlerde hep bi uyku hali var bu gece de uyucam kocam nerde Bnm yangın karım diyor 😂

Htcddl valla bende her zamanki gibi hazırlandım yatağa geçtim gerçi bizim sabah ateşli dakikalarımız olmuştu ama bi bakayim belkim dayanamaz 🤭 sabahta pek erken işe gidecek kendisi😂 sapııttırma dur diyor ama duramıyorum durduramıyorum🤣

Htcddl bizdede yok bir şeyler😂 işten geç geldiği gün böyle durumdada hadi gel sarılıp uyuyalım mooduna geçiyoruz😂😂

Htcddl dun sbh ve gecesi baya atesli gecti bugun de isterim ben ama hala iste sevgili kocam belki supriz yaparim geldiginde dayanamaz cocuklarda uyuyo hazir 😄😄😄

Htcddl ahhh kizlar ahhh benim koca da İstanbul’da bizdede tık yok ahhh😁😁😁

Htcddl yine adetliyim bende malesef önce korona sonra adet derken unuttuk seks meks😂

Htcddl ahh benim oğlum ateşlendi biraz onunla ilgilendim. Şükür iyileşti. Bu gece yapmayı düşünüyoruz😁özledim kocamı 😍

Htcddl adetim malesef 1 haftadır olmuyor 😂 sıkıştırdı az önce duş aldım hadi dedi bende bitmedi daha adetim 2 gün daha sabır dedim. Az seviştik adam dayanamıyor tabi 😂

Htcddl hahahha simdi bir film önermişti biri onu hazırladık ama bebek uyanıp duruyor 365 Day tam bir cinsellik filmi diyorlar filmi bırakıp biz film cekecez sanırım insallah bebek uyanmazsa😄

Htcddl ben herzamanki gibi bebeyi sallıyorum ama uyusada bişey yok adetim 😅

Htcddl bizde vardı kocamı mutlu ettim sonra oglum uyandı onu uyutuyorum 🤪