• Cinsellik
  • Sezeryan, korunma, ovulasyon lütfen cvplarmısınız🙏😕

Merhaba kızlar, lütfen bana regl döneminden sonra ovulasyon hakkında bilgi verirmisiniz?Ovulasyon olunca birlikte olursam hamile mi kalırım? Nasıl korunuyosunuz? Geri çekilme yöntemiyle korunursak hamile kalırmıyım yine de? 10 aydı evliyim de pek bildim yok, 1 aylık bebeğim var. Sezeryan oldum 40ım yeni çıktı birlikte ola bilirmiyim? Lütfen sorularıma cvp🙏

naasa kanamaniz bittiyse kendinizi iyi hissediyorsaniz birlikte olabilirsiniz. Geri cekilme bi korunma yontemi degildir en azindan esiniz prezervatif taksin benim 2.bebegim oldugu icin biz prezervatif + geri cekilme yapiyoruz bu ayda 3aylik igne vurdurcam. Ovulasyon konusunda bir bilgim cok yok onun programlari var ama ovulasyon gunu olsun olmasin hamile kalabilirsiniz yani farketmez o yuzden bebek dusunmuyorsaniz her.iliskide korunmaniz gerekiyor

naasa âdetken bile hamile kalınıyor, korunurken bile hamile kalınabiliyor. O yüzden her ilişkide korunmanız gerekiyor. Her an sürpriz olabilir 😂 İlla 40. Gün birlikte olmak zorunda değilsiniz, kanaman yoksa, dikişlerin iyileştiyse, ağrın yoksa birlikte olabilirsin. Geri çekilme yöntemi tamamen şans işi, korunma yöntemi değil.

naasa Kanaman bittiyse ve doktorun da bi sorun görmediyse, kendini iyi ve hazır hissediyorsan ilişkiye girebilirsin.
      Süt korumaz, sen veya eşinin korunması şart. Geri çekilme bi korunma yöntemi değildir, öyle güvenme nasıl olsa ger çekildi diye. Bebeğin daha küçük, güzel korunun.
      Yumurtlama döneminde olmasan bile hamile kalabilirsin, adet bitiminde bile ilişki yaşayan hamile kalma ihtmalin var.
      Ben hapla korunuyorum.

naasa
        Kırkınız çıktıysa, kanamanız yoksa birlikte olabilirsiniz.
        Maalesef doktorlar 100/100 bu yöntem korur diye açıklama yapmıyorlar çünkü her korunma yönteminde hamile kalma riskimiz var. Tabi tedbir bizden.
        Benim arkadaşım hep geri çekilme yöntemi yapmalarına rağmen hamile kalmamış oda bir şans sanırım. Yine de önlemini almanda fayda var

gokcegokce 3 aylık iğne dediğiniz nedir. 2 aylık oğlum var bizde korkuyoruz o konuda bi bebek için daha asla hazır değiliz de😅

Lvnsln korunma iğnesi 3 ayda bir vurunmak lazım doğumdan beri öyle konuruyoruz tek kötü yanı adet olmuyosun

gokcegokce eee adet olmak için söktürücümü kullanıyorsun peki nasıl oluyor adet olmamakta aşırı rahatsız ediyor şişkinlik vs. Peki bu iğne kesin koruyor mu ki

Lvnsln emzirdigim için kullanmadım birşey aşırı bir sisikinlik yapmadı bende açıkçası 1 yıldır bu şekilde korunuyoruz sorun yaşamadık şükür

naasa çoğu kişi 6 ay süt korur diyor ama öyle bişey yok canım tabiki nasip ama önlem almak lazım. Sipral olduğu halde bile hamile olan bı çok kişi gördüm o yüzden geri çekilme yöntemi bir korunma yöntemi değil malesef. Biz prezervatif ile 4 senedir korunuyoruz oda bı korunma yöntemi değil tabiki biz şuan korunmayı bıraktık bebek istiyoruz 6 aydır falan ama olmuyor nasip tabiki. 40 çıktıktan sonra ilişki olabilir kanaman bittiyse özellikle kendini iyi hissediyorsan. 🤗

1prensesannesi 40 çıktı ve Ben real oldum😂🤦‍♀️ bekle belke gelsin böyle olsun, bilmiyorum ya kocama prezervetiv kullan dedim, kocam prezervativ kullanmak istemiyor, o yüzden bana da ikinci defa birlikte olalım söylemedi 😂🤦‍♀️

alyakusum01 40 çıktı regl oldum😂🤦‍♀️ başqa korunma nasl yapa bilirik? Prezervativ kocam sevməz

naasa Ben çocuktan önce de kullandım uzun süre, emzirirken de kullandım. Şimdi yine kullanıyorum😂 Zararını görmedim henüz, korumasında da sıkıntı yaşamadım. Regl düzenliyor aksine.
                  Ama emziriyorsan doktora danışmadan alma hap.