daldakifindik Moonlight_ bence sen günlük menünü yaz bize fikir olsun 😅 ben seni bir gün rötarlı takip edeyim 😂
Elisam2022 Bugünkü menum Mercimek çorbası Tavuklu nohutlu pilav Rus salatası Turşu Gelin pastası Normalde çeşit çeşit yapmam ama kiz kardeşim geldi memleketimden uzaklardan onun için yaptım ☺
Sedaa realistbayan bugün ki menüm; etli sulu patates, bulgur pilavı, bol yeşillikli salata🥬🥦🥑 veeee şalgam. 🍷🤌🏻😂
zeytep Bugün pırasa çorbası, patatesli tavuk yemeği, bulgur pilavı☺️ Yarın ise Girit usulü bir çeşit ot yemeği yapacağım😁
Askkadini Rouge hahah orjinalini yemedigim icin yada yapan guzel yapmamisti icli kofteyle icli disli deilim napim 😅
TombulHatun Rouge ahahah ya ben çok severim onu bol cajun baharatıyla hafif yağlayıp fırına veriyorum üzerine sarımsaklı yoğurt 😂
Rouge TombulHatun sadece bir kere yedim acımsıydı sevmedim öyle güzel dersen tekrar denerim ama benim gibi yemek sever biri sever mi ona gore söyle böyle saman gibi diyetsel seyler benlik degil😂
TombulHatun Rouge seni pek sarmaz tatmin etmez seni at gibi değil bol sarımsak bol baharat birde uzun pişiriyorum çıtırlaşıyor üzeri of canm çekti 😂 aslnda meze niyetine yenir ama biz çorba salata onu ana yemek olarak yicez 😂😂
belladonna Rouge Ardle ayferde biraz kızart öyle de güzel oluyor diyeceğim ama Ayfer’le yıldızınız barışmadı 😅
belladonna TombulHatun hani ben beğeniyorum aşkım bence güzel oluyor bir dene sende her türlü seversin bence