Rouge TombulHatun sadece bir kere yedim acımsıydı sevmedim öyle güzel dersen tekrar denerim ama benim gibi yemek sever biri sever mi ona gore söyle böyle saman gibi diyetsel seyler benlik degil😂
TombulHatun Rouge seni pek sarmaz tatmin etmez seni at gibi değil bol sarımsak bol baharat birde uzun pişiriyorum çıtırlaşıyor üzeri of canm çekti 😂 aslnda meze niyetine yenir ama biz çorba salata onu ana yemek olarak yicez 😂😂
belladonna Rouge Ardle ayferde biraz kızart öyle de güzel oluyor diyeceğim ama Ayfer’le yıldızınız barışmadı 😅
belladonna TombulHatun hani ben beğeniyorum aşkım bence güzel oluyor bir dene sende her türlü seversin bence
TombulHatun Rouge büyük risk aldım @belladonna Ardle gibi bir gurmeye yemek tarifi vermek bizim neyimize 😂😂
Rouge TombulHatun belladonna fkddkdk gurme mi obur mu bilmiyorum valla ama ben her türlü yerim olmadı yiyilcek hale getiririm sizi mi kırıcam😂😂en fazla sürekli size söylenirim
Askkadini Rouge hahah orjinalini yemedigim icin yada yapan guzel yapmamisti icli kofteyle icli disli deilim napim 😅
Rouge Askkadini aaaa ne demeeekkk buuu annemin içli köftelerini yemelissiiinnn cıldırır aklını kaybedersin😂
belladonna Rouge Ardle aslında senin damak zevkin de çok güzel neden bu ön yargı brükselime onun suçu yeşil olmak mı? Senin gibi bir mük bir insana ne yaptı Brüksel 😅