rumeysayur1408 realistbayan aynı ben gerçekten son noktaya kadar damarıma basılmadıkça hayatta sinirlenmem ama sinirlendiğim zaman da düşman başına 😂 ve bir şey istiyorsam eğer hemen olmasını isterim o konuda sabırlı değilim 😂😂
bukii27 Deletedmom_18 yok yavru sonradan tüm beyaz eşyaların arkasını çektik yoktu bokunuda bulmadım sonra 🫶🏻🫶🏻 çok şükür
Deleted33 sayee takıntılı ve aceleciyim birşey olacaksa hemen olmalı ve ben bu huyumu sevmiyorum.Rahat olmayı çok isterdim.
Hoyrat Deleted33 aceleci olmak bende de var ya takıntı zaten demir baş bende çok zor çok çok iyi anlıyorum sizi
kleopatranizzz sayee aşırı düzen takıntım😔😔 çok yoruyor beni çokk,sırf çocukların benim düzenimiz bozulacak diye gidip annemde bile kalamıyorum😖
sayee Herkese tek tek cevap veremiyorum,kusura bakmayın lütfen. Sanırım biraz daha zamana ihtiyacım var 🌸
Artemis_ sayee rahatsız olduğum konularda kafamda senaryolar yazar düşünür kendimi doldurur kinlenirim 😂😂 bir de ben de kolayca insan silerim ama bu huyum güzel az insan çok huzur 😅