Yıllardır beklediğimiz an geldi diye düşünüyorum. Uzaya çıkmak demek bilime açılan büyük bir kapı açmak demektir bana göre. İnşallah devamı da gelir.
Uzaya Çıkan İlk Türk
Gittibimilyarlikmobilya
İnşallah 🙏🏻
Gerçekten gurur verici bir durum
Gittibimilyarlikmobilya ‘Millet uzaya çıkıyor,siz hala nelerle uğraşıyorsunuz ‘ sözünü duymayız artık 😄
Gerçekten gurur verici,36 bin kişi arasından seçilmiş 😊
Deletedmom_18 bence daha cok duyarız😁😁
superisi_ Artık duymayalım,uzaya da çıktık 😄
Gittibimilyarlikmobilya Türkiyenin dışarıya bağlı olmadan daha büyük işlere adım atması temennisi ile🙏🇹🇷Sağ salim gitsin sağ salim dönsün inşallah astıronotumuz
- Düzenlendi
Gittibimilyarlikmobilya Gidebilmesi için 55 milyon dolar verilmiş.Çok uçuk bir rakam ,olaya mantıklı bakamıyorum. Başkasının ürettiği uzay gemisiyle bilet alıp uzaya gitmek. Kime ne faydası var ? İnsanlar hala çadırda yaşıyorken verilen paraya bak
belladonna inşallah kendi üretimimizlede gideceğiz
Nietzsche Aslında yapılacak deneyler önemli.
Deletedmom_18
Yok uzaya çıktık ama kendi ülkemizden gitmedi seslerini çok duyacağız.
Yasak_elma
Umarım başarıyla döner bir daha ki sefere dışa bağlı olmadan bir Türk daha göndeririz
Nietzsche
Anlıyorum
- Düzenlendi
Deletedmom_18 önemli tabii ama önceliğimiz bumuydu diye düşünmeden edemiyor insan. Daha insanını standart bir yaşama oturtamamış devletten ilk beklentim bu olmaz . 4,5 milyon hanenin sosyal yardımla geçindiğini düşünürsek, 55 milyon dolarlık uzay yolculuğu bana komik geliyor. Herkesin şahsi fikri tabi.
Deletedmom_18 Katılıyorum önce bir araştırma yapılsın başarılı sonuçlar elde edelim. Bir yerden başlamak gerekti.
Gittibimilyarlikmobilya İnşallah bir gün..
Gittibimilyarlikmobilya Kesinlikle 😊🌸
- Düzenlendi
Bu post kidste sabite alınmış burda böyle olacağını tahmin etmedim postumu siler misiniz!
Gittibimilyarlikmobilya
Kız sabite alınmadı diye neden silinsin 😅
Daha postu görmeyenler vardır, illa ki görüp yorumlarını yazarlar
Gittibimilyarlikmobilya Kimse kötü bir şey yazmadı ki 🫠