Kız ne kavgalar dönüyor postlarda. Seninkinde konuşuluyor. Neden silmek istedin ki ?
Uzaya Çıkan İlk Türk
superisi_
Kaosa dönsün istemiyorum 🙂 evet ülke olarak eksiğiz ama bir yerden de başlamak gerekti.
- Düzenlendi
Gittibimilyarlikmobilya canım farklı fikirde olmak suç mu ? Sabite aldım . Ben yapılanın kötü bir şey olduğunu savunmuyorum ,tabiki ülkemiz adına gurur verici ama önceliğimiz bu olmamalıydı görüşündeyim. Herkes kibarca görüşünü dile getiriyor ,neden sinirlendin ?
Kaosluk bi durum yok bence ya. Herkes farklı düşünüyor sonucta.
Gittibimilyarlikmobilya Kaos olmaz keşke her postta bu şekilde seviyeli dile getirilse fikirler 😊
- Düzenlendi
Nietzsche
Sinirlenmedim tabi karşıt görüşte olacağını biliyordum lakin ülkemiz için önemli bir durum her ne olursa olsun daha sonuclarını görmedik. Ünlemden dolayı sinirlendiğimi düşündüysen sadece silinmesini istediğim için koydum. İlerleyen saatlerde kaosa dönüşsün de istemedim.
Gittibimilyarlikmobilya
Bu konu kaosa dönmez canım. Ama öznel bir durum. Bende bir taraftan gurur duyarken bir taraftan eksikliklerin olduğunu düşünüyorum. Çoğu kişi de böyle düşünüyor olabilir. Bilim için de kaos çıkmasın bir zahmet 😅
belladonna
İnşallah bende şöyle düşünüyorum bir yerden başlamak gerekti. Türkiye her donanıma sahip bir ülke olmayı bekleseydi biz daha kaç sene beklerdik uzaya çıkmak için 😃 Olaya iyi yönünden bakıyorum çıktık en azından ve sonucu bekliyorum.
Gittibimilyarlikmobilya
İnşallah sonucu da güzel olur. Hepimiz merakla bekliyoruz bakalım 😊
Gittibimilyarlikmobilya İnsaAllah bunun başlangıcıyla daha güzel olur herşey, bende iki taraflı düşünüyorum Bi yandan eksik olduğumuz yönleri Bi yandan da bunun iyi bir başlangıç olabileceğini🌺
Nietzsche uff bende instada böyle yorum yaptım diye beni linclediler😮💨
Gittibimilyarlikmobilya nasıl bir döneme denk geldiysek darbeler savaşlar salgınlar depremler derken bunu da gördük .. tabi bu kez çok şükür ki gurur verici birşey 😊 bir ilke şahit olduk ilerde torunlara anlatırız 😅
kizsidikaa
Instagram’da bu konuyla ilgili kötü yorumlar gördüm burdaki yorumlar kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın ben olaya iyi yönünden bakıyorum yoksa uzay yolculuğu daha hala nasip olmazdı 🙂
lanjalee
İnşallah bu durum daha güzel kapılara yol açar 🙂 ülkece çok zor dönemlerden geçiyoruz bunun moral olacağını düşünüyorum
Gittibimilyarlikmobilya kaosa dönüşmeyeceğinden eminim
kleopatranizzz
Ben 2 yıl psikolojik destek gördüm psikologuma hiç bir şey yapmak istemiyorum demiştim o zamanlar o da her şey kötü gidiyor diye bu şekilde devam ederseniz daha çok yerinizde sayarsınız demişti 😃 bu da durumda bir bakıma öyle işte çok eksiğiz ama bir yerden başladık 🌺
Nietzsche inşallah
Nietzsche Aynen bende böyle düşündüm, ülke bu kadar sıkıntının içindeyken ekonomi çökük durumdayken uzaya gitmek çokmu gerek hemde o kadar paraya