Kekillikamisci Ben basit şeyleri unutuyorum. İki defa telefon çaldırdım. Bir defa düğün salonunda, bir defa da yemeğe gittiğimiz bir mekanın lavabosunda elimi yıkamaya gittiğimde. Bundan sonra iki defa daha hiç geçmişten ders almamışcasına yemekte telefonumu unuttuğum oldu. Hesap öderken garsonlar yetiştirdi yani çabuk farkettik çalıntı durumu yaşanmadan şükür. O yüzden sırt çantamın yanında birde kol çantası taşıyorum telefon, anahtar, kartlar, güneş gözlüğü ruj falan yerini unutmayayım diye 🤭
En utanç verici olanı anlatayım. Yeni doğum yaptığımda annem bir hafta yanımda kalıp gitmişti. Ertesi gün onunla görüntülü konuşurken bir yandan hararetle telefonumu arıyordum. Yastık yorganı kaldırıp bakıyorum altına, lavaboya odalara gidiyorum bir yandan konuşmaya devam ediyorum. En son annem ne arıyorsun dedi ya telefonumu bulamıyorum nereye koydum dedim. Kızım benimle nasıl konuşuyorsun telefonla değil mi deyince jetonum düşmüştü. Gerçekten doğumdan sonra insanın böyle şeyler yaşadığına kendim şahit olmadan önce inanmıyordum. 😅😅