Kekillikamisci lanjalee valla bı poşet ilaç verdi doktor . Hiçbirini içmedim 😂 cedit çeşit büyük abdestin simsiyah oluyo onu icince
Nietzsche Kekillikamisci buldum canım,ismi Tordal. Bir gün 2 tane kullanıyordum birgün 1 tane. Dil altında eritiliyor
lanjalee Kekillikamisci yoo bilmem kan için mi bana kansızlık çok yok demir düşük çıkmış dedi oroferon diye bi hap yazdı işte onu kullanıyorum kan içinde mi oluyo bu bir bilgim yok . Demir d vitamini b12 folat hepsi düşük çıktı bende bi poşet ilaç kullanıyorum valla
Kekillikamisci lanjalee demir kan demek die biliyorum eninde değilim. Bendede birsuru hap var ney ne değil hiç bakmiyom . Kan için olana doğumdan sonra verdi 499 TL verdik aldk bide
lanjalee Kekillikamisci doğumdan sonra bana da verdi bi sürü şey kullanmadım ama artık kendimi hiç iyi hissetmemeye başlamıştım tekrar gittim kan verdim baya düşmüş işte herşey ,kullanmak lazım bebekte emzirince iyice güçten düşüyoruz çünkü
Nietzsche Kekillikamisci bir kutu bitmeden kan verdim kullanalı anca 20 gün olmuştur ,normal değerler arasına yükselmişti . Sonra günde 1 e düşürmüştük
Gokkusagim Kekillikamisci geçen gün tuvalete girdim bir baktım sular kesilmiş kapının önünde şişede suyumuz olur hep çıktım ellerimi yıkadım banyoya döndüm çamaşır makinesini doldurup çalıştırmays çalıştım ve bunların hepsi iki dk içinde oldu 😆
Artemis_ Kekillikamisci kız sabah oğluma yemek koydum ocağa sonra hazırlanıp dışarı çıktım gezdim alışveriş yaptım geldim 😀😀😀 az daha gelmesem ev uçacakmış su an tencere telliyorum çöp olacak gibi Allahım ya b12 ilacım var ama onu da içmeyi unutuyorum paradoks gibi. Kafa kalmadıııı
Kekillikamisci Artemis_ yalnız değilsiiinnn 😂😂 çok yaşadım ocakta yemek unutmayı . Allah yardmcmz olsuuun
Nietzsche lanjalee mutlaka dene ,denemekten zarar gelmez. Ben hamileyken yükselttiyse sende daha çabuk etki eder diye düşünüyorum