sims6 6 sene önce bi iliskim oldu uzun yıllar sürdü ailem öğrendi ve babam istemedi bahanesiyle sevgilim benden ayrıldıben ona canımı verdim desem yeridir aylarca ağladım yalvardım en yakın arkadaşı ile sevgili olmuş kız gelip sırf canım yansın diye anlattı her şeyi orda hersey bitti dedim göz yaşımı silip yoluna bakmaliydim onu o kadar sevmiştim ki insan bi kere sever derler ya çok doğru hep ağladım ilk bir sene kabullenemedim kendisi çok yanlışlar yaptı bana karşı sürekli pişman olduğunu belirtti sürekli gece mesaj atıp geri çekiyordu ben uyuyoken geri alıyordu sonra vazgeçtim bi şekilde unuttum eşim çıktı karşıma sanki sahiplendi ne oldu bilmiyorum beni seviyor diye düşünüp ani bi kararla evlendim şuan cokk mutsuzum ruhsuz duygusuz biriyle evliyim sürekli ailesi için beni kıran takmayan şiddet küfür hakaret hepsini yaşıyorum hiç unutmuyorum bir gün yine şiddet görmüştüm ağlaya ağlaya uyuyakaldım rüyamda o kisiyi gördüm sabah kalktığımda neden diye sordum sanki rüya beni teselli eder gibiydi 2 gün sonra kendisi mesaj attı halimi hatırımı sordu hemen engelledim tabiki eşimle aram kötü olda bile bu bir ihanettir dedim sonra başka numaradan yazmış ben korktum yazmaması gerektiğini söyledim bana son kez birseyler söyleyeceğini beni asla mağdur etmek istemediğini sadece son kelimelerini dinlememi istedi Almanya’daki olduğunu beni sadece görmek istediğini yaptıklarının bedelini ödediğini çok pişman olduğunu söyledi helallik istedi bende helal ettim ben evliyim yazma dedikçe kendisinin de hayatında biri olduğunu söyledi sadece arada yazmamı beni merak ettugini söyledi bende kesin bi dille yazmayacağım eşimi sevdiğim söyledim . kafamdan çıkmıyor ben eşime asla ihaanet edecek biri değilim ama kafamdan çıkmıyor bu kişinin amacı ne bilmiyorum inanmak içimden gelmiyor sizce amacı ne hayatında biri varsa neden bana yazıyor onca sene bekar kaldım dönüp bakmadı simdi neden böyle yapıyor? Kendimi çok kötü hissediyorum bir kızım var ben asla cevap vermedim başka numaradan yazdığı için ileriye gitmesinden korktum turkiyede olmadığını asla gelmeyeceğini amacının sadece benim iyi olup olmamam olduğunu söyledi arada yazmamı istedi asla yazmayacağım eşim bana zulüm yaptıkça aklıma geliyor eski günler özlüyorum istemsizce ihanet asla etmem ama sizce amacı ne ben şuan bu düşünceler yüzünden kendimi yiyorum akıl verin …
Sokaklambasi sims6 asla kalbini bulandirma. adam olsa evli birine yazmaz. su an aklin karisir da yanlis bisey yaparsan yaptigin seyle esinin butun pisliklerinin ustunu ortmus olursun. hickimse donup sana aa kocasindan siddet goruyomus ama demez. aldatiyomus ki dovmus der. karsindaki adam da adini lekemene degicek bi adam degil. mutsuzsan kendi yolunu ciz ama asla bu adama tamah etme.
realistbayan sims6 kesinlikle muhattap olma canım birde o olduğuna emin misin şimdiki eşin öncesinde böyle bir ilişki yaşadığını biliyor muydu yani belki o seni deniyor olabilir mi
Bsrkaya sims6 Amacı nee kendi vicdanını rahatlatmak . Aslında sana karşı hiç bir şey duymuyor. Önemsemiyor. Ama seni ne kadar uzdugunu biliyor bunun için vicdan muhasebesi yapmış kendisince. Vee sana yazmak istemiş hepsi bu. Sen kafanı karıştırma hiç.
rumeysayur1408 sims6 senin adına çok üzüldüm canım öncelikle sana yazan adama kesinlikle taviz verme sonuç olarak senin artık kendine çizdiğin bir yol var eşine gelince de ilk başlarda da böyle miydi yani nişanlıyken ya da evliliğin ilk haftalarından beri şiddet uyguluyor muydu yani yaptığı çok kötü bişey bende ilk evlendiğim zaman eşimle bir kaç kere kavga ettik bana elini kaldırmıştı canımı yakmıştı onun bunları yapmayacağını biliyordum çünkü böyle bir insan değildi ve ben hemen ondan habersiz kayınbabamla beraber bir hocaya gittik Allah razı olsun eşimin ailesi bana çok destek çıktı bu süreçte hocaya gittikten sonra eşim hamdolsun düzeldi ben ona sesimi çıkaramıyorken şuna o bana sesini çıkaramıyor o kadar değişti yani bence sende etrafında varsa güvenilir bir hoca gidebilirsin yanına belki sana çok faydası dokunur ama eğer gidersen eşinin haberi olmasın
ikiprensesannes Kıyamam kuzum o eşin sana kurban olsun şiddet uygulamak ne ya 🥺 okurken bi kötü oldum valla 🥺 eşin sana iyi davransa aslında hiç o kişi aklının ucundan bile geçmez belki o kişide hissediyor kötü niyetle yazmıyor dur ama tabii evli olup konuşmak senin de dediğin gibi doğru değil inşallah düzelir ya herşey güzel olsun sen ve kızın için ♥️
sims6 ikiprensesannes saol canım kızım için sürecek bu evlilik kişiye bunları anlatmadım sadece iyi olduğumu mutlu oldugumu söyledim
ikiprensesannes sims6 iyi yaptın güzelim söyleme ona ama şiddet olayını keşke ailene söylesen böyle ömür geçmez yarın bigun kızın büyüyecek öyle Bir evlilikte çocuk büyümesin belki ailen müdahale etse eşin düzelmez mi peki 🥺ay valla bi duygusallık var zaten üstümde bide senin bu postunu gördüm 🥺 rabbim yardımcın olsun canım inşallah
sims6 ikiprensesannes babam hiç arada durmuyor beni çeker alır eşime de hesap sorar ama bana çok kötü davranır kendi aralarında da huzurlu bir aile değiller malesef kızımı o ortamda buyutemem yediğim yemeğin hesabını bile sorar şimdi bile misafir gibiyim kimsesiz gibiyim annem biliyor çok uzuluyor ama babam daha beter o yüzden duruyorum en azından ben susunca sessiz sakin bir ortamda kızım
ikiprensesannes sims6 oy kıyamam sana ah o annelik duygusu inşallah o eşin düzelsin O zaman ya 🥺peki eşin durduk yere mi kötü davranıyor derdi ne niye öyle davranıyor Çözebilecegin bı durum mu
gizew Bazı anlar vardır hayatta,nokta konulması gereken… Orada noktayı koyamazsan bir daha hiç koyamazsın… (Taviz tavizi doğurur.Net bit şekilde o kişiyle bütün iletişimi kesmen,onun seninle iletişime geçmemesi için her şeyi yapman gerekir.)
Eskobar sims6 evli ve evinde mutlu bi insanı aramanın alemi ne yok yani amacı ne milyonlarca pezevenkten birine bi aday daha işte Eşine gelecekte olursa bi insanı asla bi başkası için terketme kendin için yap hatta şiddet varsa hemen yap
sims6 Eskobar asla yapmam zaten yakistirmam eşim olmasada bebim kız coxugun var başkası olmaz artık… niyeti ne sadexe bunu çözemedim
elmalitart Bir kadının dayak sonrası ağlaya ağlaya uyuması… bunu yaşatan her erkekten sorsun rabbim.. eskiside, kocanda seni haketmiyor. Karsına iyisi çıksın inslalah
HurremSultan sims6 ben kimsehi kinamiyorum. İnsan kınadığını yaşamadan olmezmis. O yüzden ne kadar zor bir durumda olduğunu görebiliyorum kibir ile bakmıyorum yazdıklarına. Ama düşüncelerinde çok haklısın biliyor musun. Evli iken ne kadar kötü olursa olsun boşanma olmasan bir ihanete meyletme sakın haklı iken haksız duruma düşme 🤍 kötü şeyler yasamissin yazması falan sıkıntı bence numaranı değiştir bir bahane ile. Yada eşinle boşan o şekilde hayatına devam et.
sims6 HurremSultan kızım için boşanmayı düşünemem. ama bu iş kızıma zarar verirse hiç düşünmeden giderim . ailemde cok yanımda değil o yüzden biraz büyüsün diyorum tek başımayım çünkü bosansam bile bu kişiye şans vermem aslında çünkü kız çocuğu annesiyim ve onda güvensizlikten sonra kimseye güvenmem. mutsuz olduğum için bazen düşünceler sarıyor .insanoğluyuz nefsimiz ağır basıyor .acaba diyorum hayal bile kuruyorum bazen yalan değil ama kimseye güvenmemem gerektiğini ve kendime yapılmasını istemediğim şeyi kimseye yapmaya niyetim yok. konuşması bile yanlış geliyor kendimi suçluyorsun aslında …