Rouge Bubenimoykumm ben genelde krema da ekliyorum ama bu sefer sadece besamel yaptım cok güzel oldu cidden
Kekillikamisci Rouge ben senin gbi ballandıra ballandıra anlatamam ama efsane yapmışız diyebilirim 😂😂
Rouge Kekillikamisci ayy bol eksili salatalı lahmacun🥲afiyet olsun size maalesef ben lahmacun sevmiyorum cok acsam yerim ama yoksa yemem
Nietzsche Rouge Bende diyorum makarna postu neden bu kadar yorum almış normalde almaz . Yarısı kıllı toto yorumuymuş😂😂
Rouge Nietzsche bilmiyor musun erkek olmasa kaos olmasa yorum olmuyor 😂saka bir yana hep makarna konustuk birkac kere bahsettik kapattık hakkımı yeme😂
Rouge Kekillikamisci 2-3 sene once tadına baktım ondan önce nasıl bir tadı var bile bilmiyordum et yemiyordum cünkü sonra yedim hatta ilk zamanlar baya sevdim sonra yok yani öyle kıyma kıyma seyleri yiyemiyorm galiba
Kekillikamisci Rouge valla beşamel sos yapmayı bilmediğim için lahmacun yaptık yoksa valla dedgn makarnayı yapacaktım 😂😂 araştırma yada erimdim
Rouge Kekillikamisci aa cok basit tereyagı biraz da sıvı yag sonra un kavur hafif un kokusu cıksın süt dök karıstır iyice kaynayana kadar bitti sonra baharatlandırırsın