Rouge Kekillikamisci sevda mı neydi totosunu attı ya allah affetsin bir bakımsızlar o seyini atan kadın da o neydi nasıl bir bakımsızlıktır bu allah sizi kahretmesin ya o ne öğğkkk
Susunbebekuyuyo Rouge ya o kadın değildi bence çiçeğim 🤣 hahaha ya ama bir giriyorsun posta zınk diye iğrenç bir görsel hahahah ay sinirlerim bozuldu 🤣🤣🤣 akşam çocuğu sallarken gördüm birde midem 🤮🤮🤮🤮
Rouge Medusa işte kapalı bugün heryer o yüzden alamıyorum eksi krema kullanmam o zaman cünkü kesilirse tadına bile bakmam cok kötü huyum o konularda gidiyim besamel yapayım o zaman
Rouge Kekillikamisci iyiki kacırdın öğğkk o neydi kendilerine hic mi bakmıyor bunlar ne iğrenclik hayır atıyorsun bare güzel olsun o kadar övünüyorsun o ne öğğ
lanjalee Rouge tabi canım gördüğümüz şey ama hem başkası görür telaşı hemde ben başka birinin şeyini görmek istemezdim iğrendim 😂😂😅😅
Rouge Medusa teşekkür ederim canım o kadar güzel oldu ki birde fırında sütlaç yaptım ne kadınım be parmaklarını yersin öyle bisey😂
etoile Rouge ben niye sadece salçalı makarna biliyorum. Başka da hiç yaomadim. Eşim çok iyidir makarna konusunda kıymalı yapar fırında yapar patatesli kıymalı yapar hep bir şeyler yapar çokta lezzetli olur 🫶