Kekillikamisci İşkembe yap 😂😂😂 şaka şaka 😂 tavuk patetes pilav çorba yapabilirsin . Yapabilirsen yaprak sar . Fırında mantı yapabilirsin . Araptava yapabilirsin. İclikofte olabilir . İnegöl köfte yapabilirsin pilav çorba salaata su böreği yapabilirsin. Yorucu olmasın dersen kasapta mangal soslattir ver fırına 😂 kaşarlı domates çorbası yaninada . Uufff acıktım ya bu posta cvb yazarken 😭
Dogruu43 Kekillikamisci işkembe süpermiş 😂😂😂 düşüneyim bakalım bunlardan birini , ben yaprak sarmasını sarıp sarıp buzluğa atıyorum zaten bı misafir falan gelince hemen çıkarıp pişiriyorum kolaylık oluyor. Allah’tan daha 2 gün önce sarıp buzluğa atmiştım çıkarır yaparım ordan 😂
Dogruu43 Eskobar yani ne yapabilirim biber dolmasının yanına bilemedim aslında pizza falan mı yapsam diye düşündüm ama özel bir gece icin uygun olur mu bilemedim pizzayı yinede seviyor çünkü biraz. Bide yaş pastada olacagi için onu yemeye yer kalmaz ağır yemekler yapsam
belladonna Dogruu43 Ben genelde çorba, yanına ana yemek ve bolca meze yapıyorum. Biz meze çok sevdiğimiz için sanırım bize yetiyor. Eşim de öyle yemek aramıyor. En son yaptığımda Çorba Somon Salata Meze yapmıştım
Deleted33 Dogruu43 Ana yemekte kararsız kaldıysanız ette seviyorsa soslu bonfile yanında patates püresi yapabilirsiniz mevsim salata ve çeşitli mezelerle mükemmel oluyor
Bubenimoykumm Dogruu43 Hünkar beğendi Yanına pilav Yanına sevdiğiniz mezeler havuç tarator veya patatesi haşla ez borcama yay üzerine havuç sotele üzerine yay en üste yoğurt üzerine toz biberli yağ yakıp gezdir salata çeşidi böyle olabilir .
TombulHatun Dogruu43 ben böyle özel masalara nedense kırmızı et daha çok yakıştırıyorum ya ızgara pirzola yada dana lokum yanına kaşarlı patates püresi şehriyeli pilav, yoğurtlu mezeler yakışır, sarma yada biber dolması tatlı olarak da pasta olur zaten
Dogruu43 TombulHatun geçen doğum gününde öyle yapmıştım ana yemek olarak patates püresi onun uzerine biftekleri koymuştum yanına bulgur pilavı yaptım galiba çorba salata meze yapmıştım diye hatırlıyorum
TombulHatun Dogruu43 en sevdiğim menü fırında kaşarlı mantar da diyeceğim ama sen mantar sevmiyormuşsun çeşit çeşit meze severiz biz, inşallah istediğin gibi güzel geçer