gizew İlk postum,hem de tanışma postu olsun 🤗 İki ay önce perideyi indirip telefonunda uygulamanın olduğunu unuttum 😄 Forumda biraz dolanınca @aykirikadin ve @Rouge çok dikkatimi çekti.Enerjileri çok güzel♥️ @Rouge postlarını okudum ve inanılmaz bilgilendirdi beni 😊 Bir de @belladonna yorumları çok bilgilendirici🤗
belladonna gizew Böyle düşünmenize çok sevindim 🥲 Çok teşekkür ederim canımmm 🥰 Elimden geldiği kadarıyla işte..
Deleted33 gizew benim de dikkatimi çeken yorumlarını beğendiğim dikkate aldığım bi çok arkadaşım var 😊 isim vermiyim sonra bi şekilde konu başka yerlere gitmesin 😊
bukii27 gizew @belladonna @HurremSultan @etoile @lanjalee @Rouge @aykirikadin @superisi_ @Kekillikamisci @Susunbebekuyuyo Deleted33 @Deletedmom_18 @kleopatranizzz @Medusa @MedavikPastam Daha unuttuğum var biliyorum ama burdaki hatunların hepsi dikkat çekici merak edilesi🫶🏻🖤
kleopatranizzz bukii27 teşekkür ederim canım🫶Seninde çok fazla dikkat çekici olduğunu söylemeden geçemeyeceğim, birde çok güzel bir kalbin var buna eminim ♥️
lanjalee bukii27 yaaaa ❤️🥰 gerçekten bende senin gibi düşünüyorum etiketlemekle bitmez çok var gözüme kestirdiğim bende merak uyandıran kişiler 🥰😊