HurremSultan fatima19 yaa canım benim mesafeler engel değil bak burda yan yana gibiyiz istediğin zaman konuşabiliriz🤍
Deli-hatun HurremSultan yani şimdi Hürremcim cinsellik postu olunca aklıma direk gelen sensin yani bebisim 😂😂
melebek Medusa Medusaaammm, seni de çok özledim. Neredeydim ya ben, nasıl gittim seni bırakıp!!!!!! Bu arada video bende açılmıyor 😂
BlackMambaa_ @bukii27 HurremSultan @Sedaa @Senanur-35 @Susunbebekuyuyo @selen_ @Eskobar @aykirikadin @etoile @Cicekliperde Rouge @Goat zarifhanim @ikiprensesannes @bitterdelisi24 @buzdankalpler belladonna @Medusa @MedavikPastam @Moonlight_ melebek @Susdinle @kleopatranizzz Hepsi harika insanlar ❤️🌸 Seviliyorsunuz çiçeklerim 🥰
Deli-hatun HurremSultan MaşaAllahın var valla 2 çocukla bide bildiğim kadarıyla senin bebelerde küçük libidon yüksek valla tü tü tü tü tü tü tü tü nazarım değmesin gitsin dağlara taşlara değsin, ben bazen heriften kaçacak bahane arıyorum
Deli-hatun Eskobar yook kötü düşünmüyorum estağfurullah. Yaklaşık 2 seneye yakın belkide fazlası vardır burdayım sadece yaptığın yorumlarda sessiz sakin oturaklı cevaplar veriyorsun en azında ben bunları görüyorum
HurremSultan Deli-hatun kız benimki anlayisli yaomayinca küsmez yorgunsam mesela uğraşır yine belki cana gelirim diye ama bende küsmem bende tık yok sen yola devam et diyorum 😂😂😂
Deli-hatun HurremSultan benimki hemen bozulur söylenir surat yapar falan hep zaten benim öküzün bu isteyipte hayır cevabını aldıktan sonra surat yapmasından söylenmesinden dolayı dahada soğuyorum cinsellikten. Bazen bidaha senin canın isteyene kadar sana yaklaşmıycam dokunmıycam der bı bakmışsın ertesi akşam yine sokuluyor dengesiz benim koca dengesiz