lanjalee kleopatranizzz birileri dadandı buraya gerçekten eğleniyorlar aklınca erkek desen erkek olamazlar kadın desen kadın olamazlar şeref yoksunu insancıklar
Bubenimoykumm kleopatranizzz Vallahi onu görmedim ama öncekini gördüm görmez olaydım 😱 Bunu yapan İnsanlar koskoca insanlar yani nasıl zevk alıyorlar anlamıyorum.
Kekillikamisci @Rouge çok merak ettiklerimden . Çok bakımlı güzel eminim ama kime benziyo hangi ünlü gbi bilmiyorum 😂😘
Rouge Kekillikamisci teşekkür ederim canım sende cok güzelsin gözümle gördüm birde kendini yanlıs anlatıyorsun 🥰hangi ünlüye benziyorum bilmiyorum valla
lanjalee Moonlight_ edinmemiş olmasa garip olurdu işte ben masum masum bebemle uğraşırken 😂bende buradaki herkesi merak ediyorum valla 🥰
Senanur-35 gizew @Kekillikamisci @Rouge @kleopatranizzz @HurremSultan @Moonlight_ @MedavikPastam @buzdankalpler @Ask_hosmus Aklıma gelenler bunlar şuanlık🫶🏻💖
Usnac95 gizew @aykirikadin @Rouge @HurremSultan @Medusa bunların fotolarını görmeden gitmek istemiyorum 😂 aşırı merak ediyorum
Rouge Usnac95 bende seni merak etmedim degil 😂ben fotomu atmam hic bir zaman heralde ya hele ki son olaylardan sonra bir kac gündür olan seyler yani🤢
aykirikadin Usnac95 Görmek istediklerim çok ama ruhunuzu görüyüorum,çok güzel ruhunuz ve kalbimiz var….
lanjalee Moonlight_ aynen öyle herşeyden habersiz yavrumla ilgileniyordum neyse donumu daha fazla konu etmeyeyim 😂😅🫣
lanjalee Medusa yok dün akşam biri popo atmış onu görmedim onun dışında herşeyi gördüm gerçekten bi görmediğim 💩kalmıştı onu da bu akşam gördüm 😂😂😂