Gittibimilyarlikmobilya etoile Ciddiye aldılar valla kakdkkd. Dimi bura daha rahat ama bazı konuları benlik değil 😄
Bubenimoykumm Gittibimilyarlikmobilya Bazı konuları okuyunca fikrim de olsa yazmıyorum karşı tarafı olur ki kırmıyayım diye. Bazı sorular saçma geliyor. Fikir istiyor ama fikir verenlere elinden gelen itirazı yaptıklarını gördükçe yazasım kaçıyo. 😆
kleopatranizzz Gittibimilyarlikmobilya nasıl yaa bu yüzden mii? Burada çok fazla inisiyatif kullanılıyor bence tartışma olmasına rağmen hemen askı değil de uyarı yapılıyor.
Gittibimilyarlikmobilya superisi_ kleopatranizzz Zaten post yeni açılmıştı ilk yorum benimdi. Hatta biri bayağı emoji atmış yani gülmüş 😂😂 post açan arkadaşta ironi yaptığımı bilirdi bence
superisi_ Gittibimilyarlikmobilya ay çok saçma ve komik 😁😁 bence uyarı verenin bundan haberi yok ondan ya. Baska acıklaması olamaz 😁😁😁
Eskobar Gittibimilyarlikmobilya bence sana askı verenin böyle bir replikten haberi yok kızı ifşa ettin sandı çok haklı bi askı bence😂😂😂
Gittibimilyarlikmobilya Bubenimoykumm Bazı kullanıcılar aynı konuyu o kadar çok fazla yazıyor ki ben kendimi tutamıyorum kırıcı yorum yapmam pek sadece antipatik kullanıcılarla dalag geçerdim 😂
Gittibimilyarlikmobilya superisi_ Bence de bı ara Instagram hesabından videoyu atayım da görsün dedim sonra basit durum için uğraşasim gelmedi jsjdjdj
ikiprensesannes Ay ben onu indirdim de geri sildim çok saçma sapan Bir yer hiç sevmedim burası çok güzel tam kafa dağıtmalik yer bazı travmalarda olmasa tabi kimse kocasının orasını burasını atmasa ay yine gülme tuttu 😂😂
Gittibimilyarlikmobilya ikiprensesannes Ben seviyordum ya orayı bazı nedenlerden dolayı tadı kaçmıştı gerçi ama 😂
belladonna Gittibimilyarlikmobilya Yok artık ya 😅 Bu yüzden askı mı verdiler 🤦♀️ Burası o şekilde değil canım daha rahat
Gittibimilyarlikmobilya belladonna olması gereken de bu aslında severdim orayı ama son zamanlarda aşırı saçma kuralları vardı
Medusa Gittibimilyarlikmobilya Küfür, hakaret gibi şeylere uyarı ve askı veriliyor ya. Ama senin nedenin çok garipmiş😂😂 Belki o kullanıcı şikayet etmiştir
Gittibimilyarlikmobilya Medusa Yok ya kullanıcının edeceğini sanmam o da aski almış özelden konuşmam yoktu ama yorumlaşirdik ara sıra 😄
Gittibimilyarlikmobilya etoile Bekar bı kadın olduğum için cinsellik canım 🙂 ama bildiğim kadarıyla tavsiye veririm orası ayrı sjjdjd