Moonlight_ ikiprensesannes bazi kisiler bi a der aski alir bazilari ….. der almaz hayat hep böyle iste😅
Nietzsche Gittibimilyarlikmobilya Burası öyle değil ,daha rahat takılıyoruz. Hakaret edildiğinde bile ilk önce uyarıyoruz. Çok sınırı aşanlar askı alıyor
Gittibimilyarlikmobilya Sokaklambasi Her yorumda öyle yazılıyor 😄 oraya tekrar görebildiğim zaman direkt Nil Anka videosu atıp bu yüzden engel verdiler bana diycem 😂😂 çünkü askı demek bile yasak orda
simonedebeauvoir Gittibimilyarlikmobilya inanılmaz.. Ben espriyi bilmiyordum sabırla yorumları okudum videoyu izledim ve bu konuşan kızı çok severdim çok tarzdı 🤣
Gittibimilyarlikmobilya simonedebeauvoir Kidse bı gireyim ilk işim videoyu atmak olanak askı veren de videodan habersizdi sanırım ama insan mı sorar ne demek bu diye 😆😆
ikiprensesannes Moonlight_ kız hiç sorma ama Allah’tan burası öyle değil isyan çıkarırım 😂😂neyse ki ben ne a diyorum ne ….. Diyorum 🤣 sadece travmatik beyin devrelerime Zarar vermesinler yeter bana daha atlatamadigim travmalarim var benim 🥺😂🤣
Gittibimilyarlikmobilya Moonlight_ Yok nasıl yapıcami biliyorum ben vermezler verirlerse girmem hiç 😂