simonedebeauvoir HurremSultan ay kendileri kaybeder sonuçta uygulama indirildikçe para kazanıyorlar böyle üyeyi kafaya göre atarlarsa insanlarda girmez yani
Gittibimilyarlikmobilya HurremSultan Jsjsjsjs yok kız kimseye gıcıklık yaptığım yok. Videodan haberi yoktu bence onun
Gittibimilyarlikmobilya simonedebeauvoir Sorgusuz sualsiz hemen aşkı veriyorlar işte benim yazdığım repliği bilmiyordu tartışma sandı galiba sinir oldum valla skksks
simonedebeauvoir Gittibimilyarlikmobilya girme bebeğim sende bir daha sil hatta uygulamayı beni kafasına göre atacak bir insanın uygulamasına girip neden para kazandırayım
Gittibimilyarlikmobilya Moonlight_ Yok nasıl yapıcami biliyorum ben vermezler verirlerse girmem hiç 😂
Moonlight_ Gittibimilyarlikmobilya ay pardon ama dogrumu bildimm resmini degistir 🤣 Tam adini bilmiyorum ki tek 🍦 aklimda kalmis🤣
Selimikom Gittibimilyarlikmobilya canım ben durduk yere askı yedim he süresiz olarak jfjfjdjdjf hiçbir yorum yazmadım bile
Gittibimilyarlikmobilya Selimikom Kocasına kızan bizi gönderiyor kdkdkdk ben de işte Nil abka yüzünden askı yedim 😂😂