Gittibimilyarlikmobilya Sokaklambasi Her yorumda öyle yazılıyor 😄 oraya tekrar görebildiğim zaman direkt Nil Anka videosu atıp bu yüzden engel verdiler bana diycem 😂😂 çünkü askı demek bile yasak orda
simonedebeauvoir Gittibimilyarlikmobilya inanılmaz.. Ben espriyi bilmiyordum sabırla yorumları okudum videoyu izledim ve bu konuşan kızı çok severdim çok tarzdı 🤣
Gittibimilyarlikmobilya simonedebeauvoir Kidse bı gireyim ilk işim videoyu atmak olanak askı veren de videodan habersizdi sanırım ama insan mı sorar ne demek bu diye 😆😆
Moonlight_ ikiprensesannes bazi kisiler bi a der aski alir bazilari ….. der almaz hayat hep böyle iste😅
ikiprensesannes Moonlight_ kız hiç sorma ama Allah’tan burası öyle değil isyan çıkarırım 😂😂neyse ki ben ne a diyorum ne ….. Diyorum 🤣 sadece travmatik beyin devrelerime Zarar vermesinler yeter bana daha atlatamadigim travmalarim var benim 🥺😂🤣
Gittibimilyarlikmobilya Moonlight_ Yok nasıl yapıcami biliyorum ben vermezler verirlerse girmem hiç 😂
Gittibimilyarlikmobilya simonedebeauvoir Sorgusuz sualsiz hemen aşkı veriyorlar işte benim yazdığım repliği bilmiyordu tartışma sandı galiba sinir oldum valla skksks
Gittibimilyarlikmobilya HurremSultan Jsjsjsjs yok kız kimseye gıcıklık yaptığım yok. Videodan haberi yoktu bence onun
HurremSultan simonedebeauvoir yani kötü sözler karşı tarafa hakaret vs olunca yada biri şikayet edince ama genelde önce uyariyorlar. Kids öyle değil canı sıkılan veriyor ama mom daha fena🥲
Moonlight_ ikiprensesannes ayyy ben ne a derim ne ….. derim kismina koptumm😅 Niye kiii hayirdir benimde bazen trafolarim atiyor devrem yaniOr🤣
simonedebeauvoir HurremSultan ay kendileri kaybeder sonuçta uygulama indirildikçe para kazanıyorlar böyle üyeyi kafaya göre atarlarsa insanlarda girmez yani
ikiprensesannes Moonlight_ Bizim ki de o muhabbet işte 😂🤣 kız kaç gündür herşey gördük Burda şans eseri midemiz yerinde duruyor daha 😂😂