Bana akıl verin Allah rızası için gerçi Anne demeye utanıyorum da.
Biz üç kardeşiz en büyükleri benim zamanın da Annemin yaptığı bir kaç hatalar vardı neyse dedik belki düzelir dedik kapattık..
Neyse geçenler de kız kardeşim Arkadaşlarıyla parkta oturuyormuş o sırada da bir Adam oturuyormuş bir bakmış Annem adamın yanına gitmiş oturmuş iş çıkışı çalışan birisi annem kardeşim arkadaşları görmesin diye utancından kalkıp gitmişler.
Annemi ne zaman arasam telefonu meşgul bu yüzden kavga ettim 3 aydır görüşmüyorum bu satten sonrada görüşmeyi düşünmüyorum.
Daha öncede ben bir kaç kez yakaladım dedim bunda bir pislik var takip edecem bu arada ben evliyim aynı evde değiliz yani kardeşime dedim gördüğün an bana resmini at kardeşim diyor ki Abla bize it gibi davranıyor yemek yapmaz temizlik yapmaz varı yoğu işidir bu adamın da iş yerinden biri olduğunu düşünüyorum telefonunu asla bize vermez şifre var babamla hiç bir yere resmini koymaz babamı sevmez seviyormuş gibi yapar ama babam onun için ölür akşama kadar it gibi çalışıyor bir tas yemek yapmaz kardeşlerime para vermez üstlerine başlarına birşey almaz bankada parası var yok der herkese bu adam bunun parasını yiyor büyük ihtimalle ben ne yapıyım kime söyleyim kafayı yicem bana akıl verin benim derdim zaten başımdan aşkın sinirden karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın çok üzgünüm çok kötüyüm