Almila sonuna kadar çok zor okudum gerçekten. Niyetim sizi kırmak veya incitmek, üzmek değil ama karşınızdaki şahıs sizi hiç hak etmemiş. (Eşiniz diyemiyorum, çünkü eş demek aynı zamanda yoldaş, hayat arkadaşı demektir, birlikte hayat yükünü sırtlanıp onu almaktır.) Siz elinizden geleni yapmışsınız, ama karşınızda bu değeri anlamayan ve hak etmeyen biri var. Seven biri zaten aldatmaz, karşısındaki hayat arkadaşını bu denli kırıp üzmez. Hele ki bebeğiniz varken, sizi düşünmemesi, sizin bir ekmek parasını bile isterken size psikolojik baskı yaparak üstünlük taslaması hiç doğru bir davranış değil. Eşler, üzüntülere ve sevinçlere birlikte yol alıp, birlikte göğüs germeliler. Siz burada tek başınıza bir süre mücadele etmişsiniz, elinizden geleni yapmışsınız ama nafile. Bence siz, sizi zerre hak etmeyen birinden kurtuldunuz. Eğitim düzeyiniz, maddi düzeyinizi bilmiyorum lakin kendinize sıfırdan bir düzen kuramıyorsanız, ailenizle konuşun. Eminim arkanızda dururlar, bu olayları hiç bir aile desteklemez diye düşünüyorum. Siz çok büyük bir yükten kurtuldunuz bence, daha özgürsünüz ve daha güçlüsünüz. Bebeğinizde sevgi göstermeyen bir babayla büyümesin, siz ona hem ana hem baba sevgisi verirsiniz, elbet belli yaşlarda zorlanırsınız ama o da büyüdüğünde sizin ne kadar güçlü ve bağımsız bir kasın olduğunuzu, nelere göğüs gerdiğinizi ve onu kat kat sevdiğinizi, bu uğurda bu yolu seçtiğinizi anlayacaktır. Eşler birbirine yük değil, hayat arkadaşı, can yoldaşı olmalı. Dost olmalı, sırdaş olmalı, ve daha sayamadığım bir çok şey olmalı. Hayatınız güzelliklerle dolsun, yolunuz hep aydınlıkta dolsun. Dilerim bu sürecin sonunda bir kuş kadar hafiflersiniz. 🍀Sağlıkla kalın, sizi ne maddi ne manevi açıdan, ne de duygusal açıdan çökertmesine izin vermeyin. Öyle bir güçlenip ayağa kalkın ki, yaratığı kadının karşısına geçip tek kelime bile edemesin 🥰🍀