Almila evet ne yazık ki, adalet konusunda size katılıyorum. Yine de tüm haklarınızı elinizden geldiğince almaya çalışmanız sizi çok güçlü, bağımsız biri yapar. Ailenizin destek olmasına ve kariyeniz için adım atmanıza çok sevindim. Kendini sürekli haklı gören birine zaten hiç bir şey anlatamazsınız. Sizin sevginizi, saygımızı asla hak etmemiş,ki aileside aynı şekilde. Riskli bir gebelik geçirdiğiniz söylüyorsunuz, sizin üstünüze titremesi gerekirdi. Seven bir adam, sadece hastalıkta veya bu tarz durumlarda değil, inanın her daim karşısındakinin üstüne titrer. Ailesinden de, o kişiden de uzaklaşmanız sizin için ve bebeğiniz için çok iyi olmuş. Psikolojik olarak destek alın, hobiler edinin, gelişim kurslarına katılın dilerseniz, kendi benliğinizi yeniden keşfedin. Siz bağımsız ve güçlü oldukça inanın, çevrenizde de bu tarz insanlar olmaz, olamaz, asla müsaade etmeyin böyle kişiliklere. Ailenizin desteği, sizin için en büyük güç kaynağı. Kendinize bunu hatırlatarak, kendi benliğinizi de inanarak emin adımlarla ilerlememiz diliyorum.🌺