egce bir kez olmuşsa dışarıdaki tatlı gelmiştir ikinci kez olduysada tadı damağında kalmıştır karısıda cepte zaten birincide gitmeyen ikincidede gitmez bende keyfime bakarım kafası
Kafasını sksinler beyinsiz öküzler
Kimse böyle bir durumda asla kalmamalı koca yada karı vasfındaki insanla
Böyle bi durumda ilişki bitirilmeli kesin düşüncem bu benim
Kimsenin ayağının altına paspas olamam kimsede olmamalı it gibi çalışırım ama ezilmem büyük konuşmak değil ama şuanki düşüncem bu etrafımdaki herkese söylüyorum devam edilmesine gerek yok böyle bi ilişkiye

egce
    Boşanmayi düşünmüyorsunuz sanırım aldatan insana başka bir şeyde yapılmaz konuşmamak trip atmak soğuk davranmak veya yaptıklarını başkalarına anlatmak gibi işler çözüm değildir.
    Bu arada 2 çocuk bu olayı affetmek için neden değildir.

kleopatranizzz ben asla affetmem diyorum ama bi şekilde yine köpek gibi hemen en ufak güzel bi lafına bakışına kanıp eskisi gibi oluyorum.Allah biliyor ya bu aldatılma yüzünden döktüğüm gözyaşlarımın, uzaklara dalıp dalıp gidişimin ahını ,günahını Rabb’im ona sorsun o cennet yüzü görmesin inşallah

egce üzgünüm bunu demek istemezdim ama daha da devamı gelir yani.

• egce bunu yanıtladı.
        • egce bunu beğendi.

egce çocuklar bahane olmasın diyorum sen istemiyorsun cesaretin yok
          Yanlış anlama olayın içinde değilim ama babam tam olarak öyle bi insandı ve annemin tam 6 çocuğu vardı zor günlerimiz elbette oldu sofrada sadece yağ ve çay olduğu zamanlar oldu ekmek un sıkıntısı çektiğimiz zamanlarda oldu ama ayaktaydık annem babamın yokluğunda ev yaptırdı benim diyen insan kalkamaz altından ve şuan boşanmadılar biliyomusun annemin yaptırdığı evde babam annemi sevdiğini hiç hissetmedik aklımız ermeye başlayıncada taşlar yerine oturdu nefret ettik o yüzde bir kadın çokta güzel ayaklarının üzerinde durabilir heleki çocukları biraz büyümüş okul çağına gelmişse aile desteğini hiç karıştırmıyorum bu benim fikrim sana böyle yap diyemem sonuna kadar haklıyım ama seni yönlendiremem başta senin bi silkelenmen gerek şimdi diyebilirsin herkes senin baban gibi değil diye ama hepsi aynı halt imzamı basarım

egce içinde varsa ne yaparsan yap zor vazgeçer huyundan. Çok zor

• egce bunu yanıtladı.
            • egce bunu beğendi.