simonedebeauvoir bu yandaki şey bı damla kullanin yazıyor onu sormustum aslında
Aydınlanma postu🔥😁
HurremSultan
Ooo Hürrem hayırlı olsun. Tarihi postu açmışsın 😋
HurremSultan hahshsh yakışıyo çünkü 😂
HurremSultan o zaman dene şekerim tavsiye ederim cileklisini 😘
HurremSultan
Ben hiç bundan kullanmadım canım 😁biz bazen kullanıyoruz o zamanda bebek yağı🔥🔥
Bunuda demeden geçemem Hürrem adının hakkını veriyorsun 🔥😁😁 Hürrem Sülüymana nasıl düşkünse,sende kocan için öylesin 🔥😂🫶
HurremSultan Onu bilmiyorum🤷♀️
umayimo Kuruyormus kız😀
HurremSultan çok teşekkür ederim canım benim ♥️
- Düzenlendi
Deleted_15 Kız ben burda direk ismini söylememek için kibarca pipi dedim sen aklındaki gibi okusaydın ama😉😁
HurremSultan Nirvana güzel ama çabuk kuruyor 😄
HurremSultan selam canım illa bu jelden değil ama bunun gibi kayganlaşdırıcı jel kullanmıştık bi ara hatta şimdi de almayı düşünüyorum çok ciddiyim sizi havalara uçuraçak bişey 😍😍😍😍 çok az eşinin cinsel organına süre bilirsin sonra zaten birlikte olunca etki sana da geçiyo ve ya o sana sürsün😈😈😈😈
HurremSultan ilk evlendğmde kayganlaştrıcı kullanmştk iyi iş görüyo kurumuyo ama uyarıcı etkilimidir gerek var mı bilemedim hiç kullanmadım, bak tamm doggydeyken içerden çıkmadan bacaklarını uzat dümdüz yat iyice sık bacaklarını öyle devam edin tavsiye edilir 😂😂😂😂😂 ben en son bi harnes aldm eller arkadan kelepçelemeli oda iyi he sürekli olmasa da arada kullanılır 😂😂
Yasak_elma ahahah canın sağolsun olduğu gibi okudum valla 😂
Deleted_15 Olsun napalım🤷♀️😀
- Düzenlendi
HurremSultan vallahi duşumu almıştım yorgundum adam pat diye arkadan geliverdi bende dediğin ters pozisyonda yaptım yapacağımı sonuç dizlerim ağrıyor 😂😂😂biz bu pozisyonda yaparız genelde hepde aynı sonuç olur dizlerim ağrır bırakırım bu defa inatlaştım keşkede inatlaşmasaydım 😂😂🥹 aldıkların hakkında da tek bir bilgim yok hürremsuuu😅
Benim iki gündür hala bacaklarım ağrıyor bugün yokum hürremcim inş yani 😂🤭 @HurremSultan
HurremSultan o y ile baslayan kelime cook itici geliyor bana yaa soguyorum hemen bende solucan dicem hahahaha kudursun 😅
Rouge kanka dediğim pozisyonda yaptığın için mi aciyyor 😂😂
Askkadini solucan deme kız bende sevmiyorum öyle demeyi ya oggh geliyor öyle demek hoşlarına gidiyor galiba😂😂✨
Demokrit bebek yağını beğenmedim ya yakıyor gibi birde aşırı kaygan yaptı 🥲🥲 hissiz oldu resmen😂 teşekkür ederim balım keşke kocam da ne kadar düşkün olduğumu bilmese😂😂 bana aşkından oluceksin diyip duruyor 😂😂