HurremSultan anormal zaten😅 ay hiç güzel canımı sıkamam onun için gül gibi kızım var onla biz bize yeteriz😅
Aydınlanma postu🔥😁
dirgen Allah mutluluğuna zeval vermesin ✨
HurremSultan harikasın ama kocamla kanka gibiyizz doğum yaptım bugun 44. Gün 😂🤦♀️ benim aşşağı kullanılmaz halde tadilatta hala😂
- Düzenlendi
@Usnac95 @HurremSultan akşam Nirvana tekrar denendi kuruma yapışıklık hissi olmadı yine bende
Novaqua kanki bildigin sıkıp suruyorsun kayganlasyirici gibi demi prezervatif üstüne
erman ilişkiye girmedin mi canım daha toplanması lazım sanki. Birde senin daha çok ihtiyaçin var bu ürüne 🤭🤭🙈🙈
HurremSultan amin inşallah kuzum 💕
HurremSultan çilekli yapıs yapıs ama diğeri nirvana güzel kullanıyoruz güzel birde jilatınını soyduk seks oyuncağı olarak da kullanıyoruz çok güzel olıyor tavsiye ederim 😀🤣
HurremSultan eşim benim vajinama sürüyor öyle giriyoruz ilişkiye ama biz prezervatif kullanmıyoruz sana da sürebilir hem seni de biraz uyarır
mutlusonsuz yok onu yapmayız 😂😂😂 eşim üzülür ağlar sonra dkdkdkkd
mutlusonsuz öyle deniyelim bakalım kız siz neyle lorunuyorsunuz😂
HurremSultan yok canım girmedik hala çünkü 32 tane dikişim var hem iç hem dış :( dış iyileşti ama iç hala duruyor sanırım geçen gün denedik ama eşim yapmayalım birşey batıyor büyük ihtimalle içerde hala dikiş var dedi o yüzden yapmadık :(.. ürüne gelirsek de evet bencede çook ihtiyacım olucak 😂🤦♀️
erman bence yapın. İlişki ile dökülüyor o dikişler. Bir süre peceteye geliyor😊 yaptıkça iylesirsin. Ama yavaş yavaş yapın
HurremSultan hala çok ağrılarım var hürremcim. Pekte cesaret edemiyorum. İlk doğumun tecrübesizim bir bucuk ay oldu hala bu kadar ağrı olması normal mı anlamadım.
erman çok normal aşkım. Biz iki ay ilişkide girerken aşırı acıdı. Bir aydan sonra devamında acimamaya başladı ama hala girerken korkuyordum açıyordu. Yapın siz yaptıkça alisirsiniz. İlişki aranızdaki bağı güçlendirir. Sen beni dinle eşinle aranıza soğukluk girmesin slow takılın maksat vajinan rahatlasın 😘
HurremSultan spiral 😁
HurremSultan hahahahhaah niye aglıyor kız 😁
mutlusonsuz benimki yetmiyor mu der😂🤪