• +18
  • Aydınlanma postu🔥😁

xyzem bende İzmir’deyim canım sen neresibdesin gurbetteyim eşimin ibret ailesiyle sıkıntılarım var sende kendimi gördüm resmen 😑

HurremSultan abi ben niye ona dikkat etmedim neymiş bu dene hele valla merak ettim bende alım iyi bişeyse kimi neyi nasıl uyarıyor acepp🤣🤣🤔🤔

HurremSultan hem uyarıcı hem kayganlaştırıcı nirvana olan. Biz arada değişiklik olsun diye almıştık ama baya iyi. Tavsiye ederim. Çilekli olanı biliyorum belki rengi vardır diye düşünüp onu almamıştım

HurremSultan biz kullaniyoruz bunları su nirvana kadinin aldigi hazzı artırıyo.Cilekli olanda kayganlastirici iste kurumayi engelliyo

HurremSultan kaç hafta daha bişey yaşamayız bilmiyorum artık ben ister miyim onu da bilmiyorum. Bu ürünü jel harici kullanır mıyım onun cevabını verebilirim ama 😂 kayganlaştıcı hariç kullanmazdım. Kendi kendime bişey yapmayı sevmiyorum hatta nedense tiksiniyorum

Kızlar Hepsiburada da fiyatı uygun suan ben aldım bi tane hahahah Hürrem senden önce denemeyi çok isterdim ama yatılı misafirim var 🫠

HurremSultan bende çok merak ediyordum ama sevmedim. Kuruyunca vajina kenarlarını tutuyor resmen uhu gibi 😂 yapış yapış his bırakıyor. Afrodizyak etkisini de hiç anlamadım ben sevmedim yani 🥲

Usnac95 enteresan tarihi geçmiş falan olmasın. Bende hiç öyle kuruma yapışma olmuyor Daha 2 gece önce kullandık hatta

HurremSultan ay cevaplarına koptum vallahi 😅benimde cinsel hayaitim yok dediğim seylerin hepsini denedim her defasında eşim itekliyo beni istemiyo bende soğudum artık istemiyorum