amimad ay bende bir deneyimleseydim ya 😁😁😁😁
Aydınlanma postu🔥😁
HurremSultan bizde bunu kullanıyoruz kuruluk olunca şeklinin kullanımını diyorsan o konuya girmeyelim 🤣🤣🤣
Elizabeth kız kayganlastirici değil sorduğum yanındaki dkdkdkdk
HurremSultan abi ben niye ona dikkat etmedim neymiş bu dene hele valla merak ettim bende alım iyi bişeyse kimi neyi nasıl uyarıyor acepp🤣🤣🤔🤔
HurremSultan hem uyarıcı hem kayganlaştırıcı nirvana olan. Biz arada değişiklik olsun diye almıştık ama baya iyi. Tavsiye ederim. Çilekli olanı biliyorum belki rengi vardır diye düşünüp onu almamıştım
Novaqua valla şu adetim bitse vücuduma komple surcem😂😂😂😂 meraktan oldum dkdkdk
HurremSultan hahahah delii😂 azıcık yetiyor fazla sürme vıcık vıcık his de kötü
HurremSultan biz kullaniyoruz bunları su nirvana kadinin aldigi hazzı artırıyo.Cilekli olanda kayganlastirici iste kurumayi engelliyo
HurremSultan kaç hafta daha bişey yaşamayız bilmiyorum artık ben ister miyim onu da bilmiyorum. Bu ürünü jel harici kullanır mıyım onun cevabını verebilirim ama 😂 kayganlaştıcı hariç kullanmazdım. Kendi kendime bişey yapmayı sevmiyorum hatta nedense tiksiniyorum
Kızlar Hepsiburada da fiyatı uygun suan ben aldım bi tane hahahah Hürrem senden önce denemeyi çok isterdim ama yatılı misafirim var 🫠
HurremSultan bende çok merak ediyordum ama sevmedim. Kuruyunca vajina kenarlarını tutuyor resmen uhu gibi 😂 yapış yapış his bırakıyor. Afrodizyak etkisini de hiç anlamadım ben sevmedim yani 🥲
Novaqua memelerime bile surcem😂😂😂😂
elmalitart ben adetim zaten 😭😭
HurremSultan bunu regl kızgınlığına veriyorum 😂😂
belladonna İsteyen herkese nasip olur Aşkım🔥❤️
aykirikadin Yok aykırı aşkım 😅
Bu simge ikinizden başkasına yakışmaz çok doğru bir seçim yapmış Peride ♥️
HurremSultan ay cevaplarına koptum vallahi 😅benimde cinsel hayaitim yok dediğim seylerin hepsini denedim her defasında eşim itekliyo beni istemiyo bende soğudum artık istemiyorum
dirgen aşkım sen elimden geelni yapmışsın 🥲🥲 bundan sonra olmuyorsa da adamda bir problem vardır üzülme 🥰