Rouge Ne güzel anlatmışsın canım Rouge ♥️
Aydınlanma postu🔥😁
xyzem ben kocama deli divane değilim ki ilk evlendigimiz zaman mesela evet öyleydim ama bunu ona da defalarca söyledim ben cok küçüktüm 16 yaşındaydım ve onu inat haline getirdim olucak dedim direttim çok çabaladım. Şuanda öyle değil mesela. Bana hata yaparsa bırakıp giderim bunu ona defalarca söyledim. Ben mesala asla kendimi ezdirmem. bana vuramaz beni hirpalauamaz. İlk evlendigimizde yaomaya çalıştı mahfettim onu ha istese yapamaz mı tabiki yapar ona gücüm mu yeter. Ama beni kaybedeceğini biliyor. iki çocuğumu da alır giderim aldatırsa da aynı şekilde. Bizim öyle buyuk sorunlarımız yok mesela hemde hiç olmadı. Sadece bi ara fazla laubali olduk önünü alamadım burdan yine akıl aldım sınırını koru dediler. Öyle yapıyorum şuanda hakaret edince mesela kendine gel diyorum susuyor frenliyor. Genelde kavgamız para için oluyor onu da anlıyorum stres yapıyor ileriye donuk birşeyler yapmak istiyor ama napalim harcanacak yani o para. Onun dışında da olmuyor çok şükür. Onu da öyle böyle tolere ediyorum. Dediğim gibi oda bana aynı şekilde düşkün olmasa benim bu sevgim asla kalmazdı herşey karşılıklı sonuçta
Deletedmom_18 teşekkür ederim eylülmmm🥰🫶
HurremSultan burda takılıyorum kızlara kocam da kocam diye. Ama sevmiyor da değilim aşığım adama yani. Ama silmesini de bilirim hatası yok bana o yüzden böyleyim
Senanur-35 bende öyle kullanicam tem tene kısmını geçtik artık 😂😂😂
Rouge dkdkdk valla kocam havalara uçacak 😝😝😝 bu iş ona yaradi😂
Rouge haklısın ama çok sevmek engel olabilidğin bir duygu değil şuan da ailemin yanındayım hala kendisini yaptığı her hatada affettirmediği sürece yazma dedim konuşmuyoruz inan bir dakika bile duramazdım günlerdir diş sıkıyorum kırgın kalmama nasıl müsade ediyor diye kendimi yiyorum çok sabırlı ne kadar süre bekleyecek bilmiyorum ilk defa ben rest çektim bir yıldır sırf gurbette yapayalnız olup hayatımın merkezinde o olduğu için kendimden öyle ödün vermişim ki çok kızıyorum kendime ben bu değildim hayatımdaki. Kimseye karşı bu kadar kendimi ezdirmemiştim nasıl toparlarım bilmiyorum artık
HurremSultan tırtıklı prezervatif üstüne kullanmanı öneririm canım☺️
Senanur-35 o yok malesef 😂😂😂
HurremSultan benim eşimin beni ailesine her fırsatta ezdirmesi ve bir süre sonra değer verdiğini göstermeyi bırakması kavgalarımız öyle bi adama dönüştü ki etrafımda fırfır dönen adam en evlenmekten korktuğum kişiye döndü her hafta 700km yol gelir bir gün kalır geri dönerdi şuan ağlasam yan odadan zor geliyor ne yapacağim bilmiyorum sadece gerçekten canım yanıyor
xyzem işte bak sen diyorsun bende böyle şeyler asla yok o yüzden ona karşı böyleyim. Ben evlendim kaynanama gidince çay koydurmazdi eşim. Sen bırak yaoma onlar yapsın sen gel otur derdi zorla sofra toplardim. Kimse bana birşey diyemezdi dedirtmez. Yani ben bu adamın neyine kuseyim mesela hakediyor gıcık biraz ama hangimiz dört dörtlük bir inanız sen taviz verme bak verdin de noldu yani ne değişti ki. birde erkekler çok ağlayan kadına değer vermmez ağlama sürekli
- Düzenlendi
xyzem cok sevmeye engel olamazsın ama kendine hakim olabilirsin bende eşimi seviyorum kac yılımız oldu birlikte ne güzel günler yasadık cidden seviyorum ama kendimi de seviyorum ve ailem dısında kimseyi kendimden cok sevmem ben mutlu olmak için evlendim bir kere dünyaya geliyorum o adam benim degerimi bilmezse ne kadar seversem seviyim kabul etmem kendimi de seviyorum ha bana deli divane de olsa kıymetimi de bilse yine kendimden cok sevmem ayrılık kavga bunlar insana sanki baska birini bulamazsın asla mutlu olamazsın hep acı çekersin gibi hissettiriyor ama asla öyle degil ölüm bile unutuluyor evlenmeden önce insanın hayatına kimler giriyor cıkıyor onlar nasıl bulunduysa yine biri bulunuyor hatta takıntı haline getirerek kendine zarar veriyorsun belki bıraksan cok mutlu olacaksın belki yeni hayatın olucak ama sen kacırıyorsun ben seni anlıyorum sanki benim hayatıma öyle insanlar girmedi mi hislerim olduğu halde baktım ki olmuyor hemen kaçtım yani öyle oturdugum yerden konuşmuyorum kendimde en sevdiğim sey özgüvenim kendime olan sevgim saygım valla tavsiye ederim
HurremSultan bir dahaki sefere de onu alırsın artık ☺️
Rouge bak işte ben kacsaydim şuanda evli olmazdım. Aklı olan insan eşimle ilk bir ay sonra ayrılırdı 😂
Rouge kendimi sevmiyormuşum bu sefer fark ettim ama nasıl seveceğimi de bilmiyorum birisine bağımlı olmak zorunda değilim biliyorm ama uygulaması çok zor senin karakterinde olmak sonradan öğrenilebilen bişey değil bence doğanda var ve sen busun değişmek istiyorum benim şartlarımda ne kadar mümkün bilmiyorum inan kültürsüz birisi değilim aslında psikolojik destekte aldım önemli kararları verirken bu evliliğinde de mesela kişisel gelişim kitabı düşmez elimden iki üniversite mezunuyum ama senin ulaştığın bu rehavete ulaşmak imkansız geliyor bana ailen mi verdi bu eğitimi çok sevildin de mi elde ettin bilmiyorum ama kendimi sevmek istiyorum ki insanlar da beni sevsin eşimin ailesine de mütevazi olacam diye seviyelerine kadar düştüm diğer gelinlerine yaptıklarının yarısını görmedim kendimi enayi gibi hissediyorum çöp gibiyim ve bu kadın bi anne ben nasıl sağlıklı birey yetiştireceğim
HurremSultan önünde ağlamam kolay kolay ama hamilelik lohusalık mümkün olmadı bunu korumam zor bi dönemdeyim birisi bana sorsa bende bu cümleleri yazarım ama ne kadarını uyguluyorum diye sorsan sıfır
xyzem insan ne kadar karakterli olursa olsun karşıdaki adam çöp se degismiyor malesef. Her hatayı kendinde bulma kararlı ol dik dur lütfen bak adım atmışsın her yazmak isteidginde post aç biz seni gazlariz yazma diye 🤍😁
HurremSultan ikili şekilde aldım ama ben Nirvana olanının pek işlevselliğini göremedim canım birde çilekliye göre daha çabuk kuruyor çilekliyle yola devamdı ama bu sefer durex sipariş verdim bakalım o nasıl çıkacak 😅
HurremSultan çok tatlısın kendi şehrimde kararımda dururum iş gurbete dönünce başlıyor o yalnızlık herşeyi yaptırıyor insana yok mu izmir’de olan bi nefese ihtiyacım var cidden ya 🥲
xyzem keşke yakın olsak ama gurbet diyip kendini kapatma biryerlere gez dolaş ki dil öğren aşkım. Oralarda çalışan anneye devlet yardım da ediyormus dil öğrenirsen belki işe de girersin. İşte o zaman kapında köpek olur kaybetmekten korkar😘