xyzem ben kocama deli divane değilim ki ilk evlendigimiz zaman mesela evet öyleydim ama bunu ona da defalarca söyledim ben cok küçüktüm 16 yaşındaydım ve onu inat haline getirdim olucak dedim direttim çok çabaladım. Şuanda öyle değil mesela. Bana hata yaparsa bırakıp giderim bunu ona defalarca söyledim. Ben mesala asla kendimi ezdirmem. bana vuramaz beni hirpalauamaz. İlk evlendigimizde yaomaya çalıştı mahfettim onu ha istese yapamaz mı tabiki yapar ona gücüm mu yeter. Ama beni kaybedeceğini biliyor. iki çocuğumu da alır giderim aldatırsa da aynı şekilde. Bizim öyle buyuk sorunlarımız yok mesela hemde hiç olmadı. Sadece bi ara fazla laubali olduk önünü alamadım burdan yine akıl aldım sınırını koru dediler. Öyle yapıyorum şuanda hakaret edince mesela kendine gel diyorum susuyor frenliyor. Genelde kavgamız para için oluyor onu da anlıyorum stres yapıyor ileriye donuk birşeyler yapmak istiyor ama napalim harcanacak yani o para. Onun dışında da olmuyor çok şükür. Onu da öyle böyle tolere ediyorum. Dediğim gibi oda bana aynı şekilde düşkün olmasa benim bu sevgim asla kalmazdı herşey karşılıklı sonuçta