• Spor
  • Leslie yapıp zayıflayan var mı??

Annecikk
Ben yapmadım ama arkadaşım düzenli yapıyordu tabi yediği porsiyonları da küçülttü, buna ek yürüyüşte yaptı. Kilo verdi

Annecikk gün içinde çok kalorili beslenmezseniz ve bunu yaparsanız en az yarım saat tabi güzel kalori yaktiriyor

Annecikk kendi annem çok zayıfladı ve sıkılaştı ama yediklerine de dikkat etti ekmegi kesti yerine marul yiyordu nescafe içmeyi falan herşeyi bıraktı

Annecikk dogumdan once yeme duzeni bol su yuruyus leslie enfesss faydasini gordum 💃🏻

• ebra bunu yanıtladı.

ebra evett kesinliklee pantolonlarindan kndin fark edersin zaten🌷

• ebra bunu yanıtladı.
    • ebra bunu beğendi.

Annecikk ayy kesinlikle düzenli yaparsan etki ediyor. Ben arkadaşlarla telefon konuşmalarımı hep Leslie açıp yaparım 😂😂

Annecikk ahım şahım kilo vermedim ama leslie yanında yediklerime dikkat edip plates de yaptım. Sıkılaşma incelme olarak gözle görülür farklar oldu. Baya baya inceldim bence önemli olan da bu.

Annecikk
      Duydum,ama yapmadım.Ben evde fitness proqramlarıni indirdim,ordan yapıyorum. Diyet,spor,su🔥bu üçlüyle bence yakılmıyacak kilo yok🔥🔥🤓👍

Zamansiz_ zaman zaman motivasyonum düşse de devam ediyorum yoluma kararlıyım yeniden o eteklerimi giyeceğim 🫶🫠

ebra hadi bakalimmm bende insallah😂💃🏻💃🏻🌺

• ebra bunu yanıtladı.
        • ebra bunu beğendi.

Annecikk ben covid zamanında evde hantallaşmamak için yapıyordum. Kilo vermek için değil ama kilomu korumak için faydasını görmüştüm çok 🙃

Annecikk Evet leslie ile 10 kilo verdim ilk gebelikten sonra hemde daha lohusa iken basladim ben ve korsemi hep taktım leslie yaparken çıkardım yani sabah 9 veya öğlen 13 de leslie yaptım onun dışında korse mumkunse bel korsesi ben kaynanamin bel korsesnini kullandım basenleride topladı baya iyi inceldim 2 ayda gitti bol su ve ac kalmayı göze aldım hani bozmadım hic ayyynen devam ettim cok nadir kacamaklar oldu ama cok nadir toparladım moralimi bozmadım ve herseyden yedim evde pisen ama az yedim hic oyle ozel seyler icin ugrasmadim sadece kahvaltiya diyet omlet yaptım unlu gözleme de diyebiliriz cok az unu ve ekmek yemedim sekeri bıraktım en az haftanın 4 günü leslie yaptım gayretli oldum kendime inandım hep🙂♥️