Selam kızlar Peridenin Cinsellik postlarının size neler kattığınından konuşalım. Neler öyrendiniz, ne gibi değişiklikler oldu 🙂 depresyondqyım kafamı dağıtmak için post açtım dağıtın kafamı 😁
ilk ben başlıyim bana küçük oölumu kattı 😂 geçen yıl ocak, şubat aylarında baya buranın eski cinsellik postlarına dalmıştım baya ateşlenmiştim😂😂😂😂 hop her gün kucak sonuda mart ayı hamile olduğumu öğrendim keşke daha iyi korunsaydım ama olan oldu🙂
size neler kattı🔥
fatima19 Çok güzel arkadaşlıklar kattı,cennet mahallesi sakinleri gibiyiz 😂
fatima19 ahahahahahahah oğlum kısmında patladım 🤣 yok bana bir şey katmadı fantazi dünyam rengarenkte kocada iş yok 🤣
fatima19 cinsellik olarak pek birşey katmadı ben zaten ateşliyidm 😂 Bana çok güzel arkadaşlıklar kattı
Deletedmom_18 şey sanırım ben menekşe 😂😂
TombulHatun Ben Fatoş 😂
Pembe kim tahmin etmek zor olmamalı 😂😂
fatima19 Cinsellikte cesurdum bura sayesinde daha da cesur oldum aboovvv🙊🙈💣Kocamda fıtık olmasa hergün kucağına cıkardım ama malesef fıtık buna engel oluyor😑Bazen öyle oluyorki kucamı zor bekliyorum gelir gelmez sürtünüyorum🔥😂Şaka kız tam olarak öyle olmasada bendede değişti biseyler.Ben ilk buraya yeni üye oldugunda baya biseyler yazar cizerdim cinsellikle ilgili.Ama artık pek yazmıyorum cünkü ben kotamı aştım üşeniyorum bacım bide aynı şeyleri yazmaya sadece yorumları okuyorum😅
Deletedmom_18 @superisi_ pembe olsun @belladonna da Sultan Kısmet ana kim olsun 😂😂
Yasak_elma Senelerin peride yorgunluğu var üzerimizde durulduk biraz 😂😂
TombulHatun kısmet ana @etoile 😂
TombulHatun öldürecek beni 😂😂😂
Ben hep aynı ben bişey katmadi 😂
fatima19
Okuduğum bazı postlar bana şükretmeyi öğretti. Her manada hayatıma kocama aileme binlerce şükür etmeyi öğretti hergün ederim ama bazen bazılarının tecrübe ettiklerini okumak bana şaşkınlık kattı/katıyor . 🙂
Deletedmom_18 kızmaz bize bence 😂
TombulHatun ah birde ateşini görsem 🤩😜
fatima19
Oğlum kısmına çok güldüm 😅
Bana daha çok arkadaşlık anlamında bir şeyler kattı. Birde duymadığım, görmediğim şeyleri burada duydum