aykirikadin
Seni öperim kadın 🥺❤️
Teşekkür ederim
Seviliyorsunn 🫶
size neler kattı🔥
aykirikadin aşkım kadın gelip yüzümüzü gülümsetip gidiyorsun gitme
aykirikadin bı geliyor herkesin gönlünü fethedip gidiyor 🤗🥰💐
aykirikadin sen çok güzelsin ♥️😊
aykirikadin seninle daha çok muhabbet etmemiz gereken konular var bilmelisin 💐 ❤️
aykirikadin yaa sen nasıl bir hatunsun maşallah 💐🖤
aykirikadin
Bizi yine mutlu ettin, güldürdün, sevindirdin ve gittin 🥺
Keşke hep aramızda olsan..
Sen gelince herkes nasıl mutlu oluyor bir bilsen ♥️
aykirikadin Bizi övüp gitme, en övülesi sensin💜
aykirikadin bizi mutlu eden yüzümüzü güldüren kadın teşekkür ederim ❤️💮🌸
buzdankalpler ya neden oluyo acaba bu usteksizlik erkeklerde çok merak ediyorum benimkide ra ara öyle olur sonra kendiliğinden düzelir o istemeyince ben hiç umursamıyorum içim başka tabi ne bileyim belkide bi sıkıntısı vardır fikri bulanıktır odaklanamıyordur düzelir Allahın izniyle bu çağda yaşamak biile zor kaldıki başka ihtiyaçlara heves🙂
aykirikadin yenide olsam adımı görmeyince buruk kaldım😅😂😂
aykirikadin iyki sizi tanıdım iyki varsın güzelim 😘😘😘😘😘😘
fatima19 ya bana cok güzel arkadaşlar kattı cesaret verdi dertlesmek dert dinlemek derman olmak cok güzel gerçekten niye anlattım korkusu yaşamadan dertlesmek cok güzel ve inananların bir isine yardımcı olmak… etiketlencwk cok KİŞİ var hepinzie cok teşekkür ederim bu arada nasıl korunuyodunda kaldın bdnde de spiral var kucağına oturamıyorum esimin hissediyo dr a gidicem ay sonu hap düşünmüyorum bakalım hepinizi çok seviyorum u arada uygulamayı kurandan Allah c.c razı olsun 💖💖
fatima19 bizdeki heves gittikten sonra onlarda heves başlasa ne fayda 😬
@fatima19 cinsellik olarak değil ama 2 3sene önce yüklüydü bende o zaman oğlum küçük instada böyle mükemmel hayat yaşayanlar durumu iyi kayınvalide mis koca hediyeler çocuk sakın vardır öyle infulencer çok karşıma çıkıyordu.Biz niye böyle değiliz benim neden bu kadar güzel hayatim yok derdim sonra bu sayfadaki paylaşımları eşleri görünce dedim ben neleri takıyorum insan nelerle uğraşıyor sosyal medya çok süslü sahte birde cahillik vardı tabi
aykirikadin
Teşekkür ederim canım,o senin güzelliğin ❤️🫶🫶
aykirikadin Aşkım bir varsın bir yoksun yapma böyle ama.biz seni sahalarda daha uzun süre görmek istiyoruuz💔