• Sağlık
  • Merhaba kızlaaarr ???? Kimse var mııı?

Nur bence önce adet düzenleyeci bişeyler yapman lazım yani düzenlemeden de hamile kalabilirsin tabiki ama şansa olur 😃

Nur canını sıkma bebeğim zamanla düzelir o

Kızlar gidiyordum istanbuldayken doğru düzgün ilgilenmiyorlar tiroid dediler ondan etkileniyor gelde özel hastanelere gittim şimdi yurtdışındayım Burda görümcemin kadın doktoruna gidicem düzenli birşekilde korunmuyoruz hiç şansa bakalım 🤗🤗🤗😄

Ecem bakalım güzelim inşallahhhh yaaaa 🤗🤗🤗

Nur hoşgeldin tatlım öncelikle hayırlı olsun yeni evlenmişsin 💖 inşallah çok güzel bir bebeğin olur senin için hep birlikte dua edeceğiz güzel haberlerini bize de vermeyi unutma💖 Bu tarz şikayetlerde doktorun çok önemli umarım yeni doktorun çok iyidir ve bebiş haberini duyarız 💖

Peride öncelikle çok teşekkür ederimmmm 🤗🤗🤗🤗🤣🤣o zaman bekleyin bakalım en güzel haberi aldığımda sizlerle de paylaşacağıma emin olabilirsiniz 22 yaşıma kadar hiç hesaplamalarla uğraşmadım gerek olmadığını düşündüm fakat evlendikten sonra bebişşşş için çok önemliymiş onu anladım ☹☹ Günler hesaplı olmassa bebişte tutmazmış ☹😄

Nur Aynı sorundan benden muzdaribim be kuzum nolcaak bizim bu hallerimiz☺

• Nur bunu yanıtladı.
        • Nur bunu beğendi.

Burcuu bilmiyoruz canım şansa Nasrettin hoca hesabı biz mayayı çalalımda YA TUTARSA hesabı 🤗🤗🤣🤣🤣

merhaba kızlar

• Nur bunu yanıtladı.
          • Nur bunu beğendi.
            6 gün sonra

Merhaba birşey soracam benim renglim 4gün geçti

Olmam için ne kullanmam gerek peride

Peri de bugün Regl günüm fakat olmadım başım 3 gündür çok aprıyor hafif başım dönüyor dengemi kaybediyorum ara ara sürekli yatmak istiyorum ve karnımın alt kısmında ağrı var ? ☹☹😞😞😞🙁🙁

4 yıl sonra