Rouge Ardle Türkiyeye gelince bana da sözün var babamın işyerine gidip foto çekilecektin unutmadın dimi 😂😂😂 ( Kıskançlıkta Tombul gibi olun )

Nietzsche unutur muyum peki benim bir tek sana karsı romantik olmam eşime 14 subatta bile saçma sapan bisey alıp sana aylar yıllar öncesinden hediye alıp saklamam dkdkd

Rouge ahahah sen gel de kızımı da getiririm sana çocuğa hevesin gelir belki 😂😂 5 10 tane biometrik filan da çekelim lazım olur sana 😂😂

Rouge eşin beni öğrenirse konuşmamızı yasaklamasın sonra ,hani örneği var biliyosun😂😂😂

TombulHatun senin bebiş cok tatlıymıs duyduguma göre😂😍hazır yapılmısı varken sever sever annesine geri veririm ben niye yapayım 😂

Nietzsche biliyor zaten seninle konuştuğumu .annemde biliyor hatta annem zraporunu falan da biliyor isminizle biliyor ve sürekli soruyor konuşuyoruz falan .eşim biliyor burda dostum var ama baska bisey bilmiyor tabi yinede konusmalarımızı görmesin biz neler neler konuşuyoruz özelde ya hani herseyi dkdkd düsünsene😂😂

Rouge 😂😂😂mesajları tabii görmesin,kargaşaya gerek yok 😂anneni de yerim bu arada ,öp benim yerime bol bol 🩷

Nietzsche bende seni öpiyim dkddkdkdk sana yürüyorum hahahahaha arkadascaaa😂❤️

Rouge Bak özel mesajdan yazanlar olabilir ,dikkat et 😂😂😂 burası yanlış anlaşılmaya çok müsait ,hakkımızda dedikodu çıkarırlar hsnsnksjs

Nietzsche yakın arkadaşlar arasında sakadır bu ya herkes yapıyordur bence takılmıyor mu kimse birbirine böyle 😂hahahahhaahahah bizi az cok tanıdılar yani bizim gibi birini yanlıs anlarsalar gülerim yıkılırım gülmekten ben yani ben 😂😂😂

Rouge tipini gören öyle diyor birde huyunu bilseler tövbe ederler 😂😂😂