Fatmayldrm Bi sorum olacak kızlar eşim sex sırasında konuşmamı istiyor ama ben ne diycemi bilmyrm utanıyrm o sırada ne konuşulur erkeklerin hoşuna ne gider onuda bilmyrm bilgisi olan var mı
igze0101 Fatmayldrm o sirada hoşunuza giden şeyi söyleyin bu hosuma gitti falan diye mesela.Sunu yap bu daha hosuma gitti falan
SinirliBaykus Fatmayldrm harikasın yap sevgilim ahh bebeğimm sen mükemmelsin daha hızlııı vs vs olabilirr hahahah çok açık oldu ama öyle
Bilinmeyenlidenklem Fatmayldrm ilişkinizin ritmine göre hareketliliğine göre cümleler kurun yada seni seviyorum sen çok iyisin gibi değişik cümleler 😂 maksat gaza gelsin 😂
Redwoman Fatmayldrm oooo evettt devamm etttt hadiii de sürekli🤣hayvan gibi beceriyorsun evett hadiiii de çığlık at becer beni hadi de ne diyelim anam sana 🤣 yani bunu konuşur insanlar yoksa elektrik su prası ne yemek yapcam diye konusmayacaksın ya adamla
Aylizak Redwoman 😂😂😂😂😂 hahahaha cok güldüm iliski sırasında aklima gelecek simdi ne olacaak bu doğalgaz faturasiiiiiii diyecem 🤪🤪🤪
Lalderiin Fatmayldrm çok iyisin, böyle devam et, seni istiyorum, daha fazla falan de tabii bol inlemeli falan eşin de daha çok zevke gelecektir 🔥🔥🔥
Olivetti Fatmayldrm o an içinden geçen fantezileri dile dök sonuçta sevişirken hepimizin aklından bir şeyler geçiyordur 😃
AntisosyalRuh Fatmayldrm ya bazı şeyleride araştırın bir Zahmet insanlar siZe o esnada ne konştuklarını nasıl söylesin ar damarınız iyice çatladı
Redwoman Deleted5 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ilahi kız güldürdün cayı döktüm üstüme allah sana ne diyimm doğru diyon belki de o yüzdn fışkırıyor