Arkadaşlar konuya nasıl nerden başlasam bilemiyorum şuan.
Öncelikle biz kavgaliyiz evlendiğimden beri beni sırf açığım diye istememişlerdi o yüzden hep farklı bahanelerle kavga çıkarırlar ederler 5 yıla yakındır evliyim 5 yıldır böyledir bu en son oğlum dogdunda çok büyük bi kavgamız olmuştu o günden beri görüşmüyoruz 7 ay falan olacak .
Gelelim konuya eşimin erkek kardeşi Edirnede oturuyor oda evli eltimle 2 ay arayla doğum yaptık eltim kpss sınavına çalışmak için annesinin yanına denizliye geldi annesi çocuğa bakmakta yardımcı oluyor o sınava çalışıyor o şekilde kaynımda imam Edirnede Kendi çocuğunu görmek için gelecek denizliye 1 hafta kalıp görev yerine dönecek
Bende 20 gün öncesinde şöyle bi plan yapmıştım kaynim denizliye geldiğinde bizde burdan gidelim beraber vakit geçirelim dönelim diye düşündüm aynı zamanda benm kız kardeşim de evli denizlide oturuyor oda . Biz de İzmir de oturuyoruz . 2 yıllık evli ve daha kardeşimin evine gidemedim 2 yıldır hamilelik süreci çocuk küçük vs vs diye
Her neyse kaynim geldiğinde denizliye gidip 1 gün beraber vakit geçirip 1 aksamda kardeşimde kalıp geri dönecektik .
Eşimle dün konuştuk bana dedi ki annemle konuştum denizliye gidecek gibiyiz vs dedim laf arasında oda bende gelmek istiyorum beni de götür dedi , bende gidersek goturelm dedim dedi
Orda da kaynimin çocuğu var onu gorecekmis meğerse benimle kavga kıyamet küsuz ama ne yüzle benide götür diyebiliyor anlamıyorum.
Onunla aynı arabaya asla binmiycegimi de biliyo eşim dün biraz atıştık bu konu yüzünden benm kız kardeşimde eşime mesaj atmış naptiniz enişte gelcek misiniz diye eşim de ablan gelmicek ben annemle gelicem çünkü demiş siz olsanız bu durumda naparsiniz kavga edip eşinizi göndermez misiniz yada annesiyle gitmesini okeyler misiniz
Ki 1 aydır bu planı yapan benim sonuç olarak annesi gelicek diye gidemeyen de benim planı ben yapiyim o anasıyla gitsin bende evde beklym siz ne yaparsınız Allah için kendi kendimi yiyorum sinirimden .